Top News
51544 prikaza

Ubojice Čečena: Našmrkali se kokaina i zabili se u Vučića

Ivica Dragutinović
Twitter
Zabrinjava što je trojka koja je presjekla Vučićevu kolonu pod istragom za teška kaznena djela

Trojka koja se vozila skupocjenim Bentleyima i koji su u subotu presjekli kolonu srpskog predsjednika Vučića su, čini se, malo veći igrači od zlatne mladeži, za koju se pretpostavljalo da pripadaju.

Tako je vozač jednog Bentleya, Luka R. u stalnom kontaktu s visokopozicioniranim ljudima u srpskoj policiji. Kako piše Blic, Luka R. svaki je dan u kontaktu u kontaktu s pet pripadnika policijske vrhuške, a ono što istražitelje posebno brine je činjenica da su jedan ili dvojica od divljačke trojke u trenutku kaosa kojeg su izazvali bili pod istragom zbog teških kaznenih djela.

Vojislav Šešelj pali hrvatsku zastavu Nakon Oluje Top News Šešelj prijetio: "Hrvati će dobiti po nosu"

Naime, optuženi su za brutalna ubojstva i to u jednoj do zemalja u susjedstvu, zbog čega policija u Srbiji sumnja da presjecanje kolone nije bilo slučajno. Još gori podatak je da je Luka R. na crvenoj Interpolovoj tjeralici, a istovremeno neometano boravi u Beogradu.

Istražitelji sumnjaju da je imao nečiju pomoć i tako se uspješno skrivao od Interpola. Luka R. je trenutno pripadnike zaštitarske firme koju vodi ultimate fighter Dušan Panajotović, kojeg su mnogi upoznali kao bivšeg dečka starlete Stanije.

I Panajotović se povezuje s kriminalnim miljeom, a prije dvije godine je uhićen zbog pokušaja ubojstva. Pravomoćno je osuđen zbog iznude, nedozvoljenog držanja oružja i posjedovanja 75 metaka.

Njegov 'radnik' Luka R. poznat je po tome da po beogradskim ulicama mlati svakoga tko mu stane na put, a osim nasilničkog ponašanja i 'kratkog fitilja' Luku R. smještaju i u kriminalno podzemlje i člana narko klanova.

"On nije veliki diler, odrađuje poslove za druge i to najčešće za jednog od ozbiljnijih ljudi bliskih škaljarskom klanu. On raspačava drogu po noćnim klubovima, u kojima on i njegova ekipa rade kao zaštitari", ispričao je za Blic jedan izvor.

Aleksandar Vučić Daje savjete Top News Vučić sluša savjete poremećenog ratnog zločinca

Do incidenta s Vučićevom kolonom je došlo nakon što je Luka u klubu povukao par lajni kokaina, sjeo u Bentley i doslovno se vozio po gradu 200 na sat.

Luka R. je navodno iz Austrije pobjegao prije nekoliko mjeseci. U Beču je upucao dva Čečena, pričaju njegovi prijatelji, nakon čega je pobjegao u Beograd.

Bentley u kojem se vozio vlasništvo je bivšeg nogometaša Ivice Dragutinovića i navodno kupljen čudnim transakcijama u što su bili umiješani i dužnosnici srpskog MUP-a. Tim su Bentleyem počinjena neka krivična djela, a da bi zataškali taj podatak neki su policijskih dužnosnici u Beogradu primili 14.000 eura.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.