Top News
2216 prikaza

Front protiv Kolarić: "Njen povratak je pljuska SDP-u!"

Davor Bernardić i Kristina Ikić Baniček
Nikola Cutuk (PIXSELL)
Sisačka gradonačelnica oštro je kritizirala povratak Aleksandre Kolarić, ističući kako to ne može koristiti SDP-u

Sisačka gradonačelnica Kristina Ikić Baniček postala je poznata po svojoj direktnosti, kad je bez dlake na jeziku Bandića deklarirala kao licemjera koji dolazi u Brezovicu, a istovremeno "ustaškim falsifikatorima kao što je Sedlar" daje nagrade te podupire akciju mijenjanja imena Trga maršala Tita te se obrušila se i na profesionalizam sisačke policije, sada otvoreno govori o stanju u SDP-u za portal Novosti.

- U SDP-u ima jako puno kvalitetnih pojedinaca i politika, ali nekako se čini da oni ne dolaze sa svojim porukama do građana. Aktualni predsjednik Davor Bernardić će voditi stranku do sljedećih parlamentarnih izbora, iza čega će, temeljem našeg statuta, biti novi izbori i tada će se vidjeti da li je stranku vodio dobro ili loše. Do tada mu želim pomoći da okrene stvari nabolje. Ono s čime se duboko ne slažem i što smatram debelom pljuskom svima nama koji smo stvarali ovaj SDP je povratak Aleksandre Kolarić u stranku.

Aleksandra Kolarić | Author: Luka Stanzl (PIXSELL) Luka Stanzl (PIXSELL)

Osoba kojoj je SDP godinama davao kruh na stol izgradila je svoj cjelokupni, ali baš cjelokupni javni imidž isključivo kritizirajući i pljujući taj isti SDP. Ne kažem da moramo svi u stranci misliti isto, ali ne vidim koju korist rejting SDP-a može imati od ulaska takve osobe u stranku - izjavila je.

Također je komentirala i smjenu Milanke Opačić

- Upravo to potvrđuje moj stav da je bila greška vratiti takvu osobu u SDP. Ne vidim koju poruku to šalje nama ostalima koji na terenu radimo za dobrobit SDP-a - kaže Baniček.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.