Style
8108 prikaza

Očajni Charlie: Nitko ne želi njegovu kuću za tulume

Vila Charlia Sheena koja se prodaje
1/31
Realtor.com
Kuća za tulumarenje u kojoj je glumac uživao nakon razvoda nikako ne može pronaći nove vlasnike

Veličanstvena vila u kojoj je svoje dane tulumarenja i uživanja u pravom životu neženje provodio poznati glumac Charlie Sheen na tržištu je već godinu dana. Prodavala se po cijeni od 10 milijuna dolara, a sada je cijenu spustio pa se može kupiti za 8,488,888 milijuna dolara.

Sheene je tu vilu kupio 2006. godine za 7,2 milijuna dolara pa se čini, ako ju uspije prodati po ponuđenoj cijeni, kako bi nešto i mogao zaraditi. 

Kako prošle godine nije pronašao kupca vila se nudila i za najam po cijeni mjesečnog najma od 43.000 dolara. No i dalje se nije pronašao kupac koji bi izdvojio te silne milijune za vilu sa pet spavaćih soba, sedam kupaonica i dva bazena. 

Vila Charlia Sheena koja se prodaje | Author: Realtor.com Realtor.com
Vila od 830 kvadratnih metara u mediteranskom stilu nalazi se u Mulholland Estates, kvartu koji se prostire na brežuljcima između Beverly Hillsa i Sherman Oaksa. To je prava zabavna oaza u kojoj se nalazi i prostrano Creston kino, teretana, velika blagovaonica, mjesto za roštiljanje s televizijskim ekranima koji su neizostavni dio gotovo svake prostorije, piše Page Six. 

Lokacija vile mogla bi privući mnoge kupce, a posebno blizina poznatih zvijezda, pa su nekoć tako Sheenu susjedi bili Christina Aguilera, Vanna White, DJ Khaled i Kendall Jenner. Njemu je ovo susjedstvo bilo toliko drago i dobro, da je u ovom čuvanom dijelu imao čak dvije kuće. Jednu je već ranije prodao. 

Pogledajte galeriju u nastavku. 

1/31

Kontroverzni 53-godišnji glumac najpoznatiji je po svojim ulogama u poznatim humorističnim serijama Dva i pol muškarca, Kontrola bijesa i sl. 2010. godine Sheen je bio najplaćeniji televizijski glumac i zarađivao 1,8 milijuna dolara po epizodi u Dva i pol muškarca.

Tri puta je bio u braku, i ima petero djece. Najpoznatija supruga bila mu je glumica Denise Richards s kojom se rastao 2006. godine. Bio je na odvikavanju od seksa i droga, a ima problema i s pićem. Godine 2015. javno je priznao da je zaražen virusom HIV-a te da je na zataškavanje dijagnoze unazad nekoliko godina potrošio milijune dolara.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.