Life
3373 prikaza

Trump Jr ima ludi zahtjev za vilu: Hoće mu li ga ispuniti?

Donald Trump Jr i kuća
1/13
Screenshot/Reuters
Kuća ima 855 četvornih metara, teniski teren, bazen, SPA i imat će jednu tajnu sobu...

Donald Trump Jr. imao je samo jedan zahtjev kad je tražio kuću u Hamptonsu, na Long Islandu, a to je posebna soba u kojoj će držati oružje.

Prvorođeni sin američkog predsjednika kupio je za 4,5 milijuna dolara veliku kuću sa sedam soba u kojoj će živjeti on i njegova devet godina starija djevojka Kimberly Guifoyle.

 | Author:
“Jedno od prvih pitanja Donalda Jr. bilo je – gdje će držati oružje“, kažu upućeni u njegovu kupovinu nekretnine. Par je odlučio da će jedna soba biti oružarnica. Na ideju o kupovini kuće u Hamptonsu došla je upravo Guilfoyle koja je željela da se presele u East End, poznato obitavalište bogatih i slavnih.

Donald Trump Jr. i Kimberly Guilfoyle | Author: Raoul Gatchalian/Press Association/PIXSELL Raoul Gatchalian/Press Association/PIXSELL
Iako mlađi Trump voli više mir i intimu Westchestera, njegova djevojka i bivša voditeljica Fox Newsa rekla je da više voli Hamptons i ovamo često dolazi, piše New York Post.

"Osim toga, tu je njezin bivši suprug s kojim je ostala u bliskim odnosima zbog djece“, kažu njihovi prijatelji, a znaju i da je Don strastveni lovac.

"Ovdje ima mnogo lovaca a sezona lova je ovdje dva puta godišnje – u proljeće i jesen.

Posuda od 25 hektara za vodu je također pomogla zapečatiti posao, rekao je izvor.

 | Author:

Kuća od 855 kvadrata bit će dovoljno velika za potpuni komfor. Naime Don Jr. ima petoro djece s bivšom suprugom, Vanessom, a Guilfoyle ima sina s drugim bivšim suprugom Ericom Villencyom.

Još jedan važan detalj pri odabiru novog doma bilo je osiguranje. Kuća se nalazi u kvartu južno od autoceste, na nekoliko minuta šetnje od restorana i plaža.

To je tradicionalna kuća s velikim dnevnim boravkom s kaminom, prostranom blagovaonicom i velikom kuhinjom koja vodi do dvorišta.

Vani se nalazi bazen s vodopadom, te dvorana u kojoj je predviđen teniski teren.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.