Life
8060 prikaza

Šokantna knjiga: Presley je bio pedofil opsjednut djevicama?

Elvis i Priscilla Presley
1/5
Wikimedia Commons
Njemu su 18-godišnje djevojke bile pre stare, birao je najčešće 14-godišnjakinje koje mu nisu mogle odoljeti

Slavni The King Elvis Presley bio je pedofil i imao odnose sa djevojčicama od 14 godina dok je bio na turneji kao 22-godišnjak. Ove šokantne informacije objavljene su u novoj knjizi koja se bavi životom i djelom ove poznate glazbene zvijezde. Autor Joel Williamson u svojoj knjizi Elvis Presley: A Southern Life tvrdi kako je Presley imao tri mlade 14-godišnjakinje sa sobom na turneji, koje su se zabavljale "borbom jastucima, škakljanjem, maženjem i ljubljenjem", kaže. 

Autor tako tvrdi da je navodno prevario svoju 15-godišnju djevojku Dixie Locke, dok je on imao 19 godina. Prije nego ju je nazvao u očaju dok se vozio u bolnicu nakon što mu je pukao kondom. Dixi i Elvis su hodali između 1953. i 1955. godine. 

Elvis i Priscilla Presley | Author: Wikimedia Commons Wikimedia Commons
Elvis je navodno imao niz veza s maloljetnicama, uključujući i sa svojom ženom Priscillom. Upoznali su se u Njemačkoj, gdje je Elvis služio vojni rok. On je tada imao 24 godine, a ona deset manje od njega, 14. Njezin je očuh u to vrijeme služio u vojsci kao član američkih zračnih snaga. Sa 17 godina doselila mu se, a 1967. godine vjenčali su se. Sljedeće godine rođena je njihova jedina kćer Lisa Marie Presley.

Elvis Presley Uzela ga droga Life Suluda priča: Kako je drogirani Presley progonio komunjare

Te prve večeri s Elvisom "on je vodio s njom ljubav, na sve načine, ali bez penetracije. Čuvao je njezino djevičanstvo, kao da je to bilo nešto što je Elvis trebao održati", stoji u knjizi. 

Kad mu je umrla majka 1958. godine, Williamson tvrdi, da su njegovi zahtjevi za društvom u krevetu tada postali snažniji. I čini se da ga ja njezin odlazak promijenio. 

"I prije je bila rijeka seksa, a sada je bilo riječ o poplavi", napisao je. 

Od te 1958. do smrti 1977. godine Kralj je uvijek u krevetu tražio ženu ili djevojčicu.

Williamson tvrdi kako je Elvis bio "opsjednut djevicama" i spavao je sa dvije 26-godišnjakinje, samoproglašene djevice u kolovozu 1970. godine. Kada je Priscilla stigla u Memphis i rekla mu da ga više ne voli, Elvis je bio toliko bijesan i ljubomoran pa ju je silovao.

Michael Jackson M. Jackson Kultura Kralj pedofila: Rockeri i seks s djecom postoje odavno

"I tako je njihova ljubavna veza završila supružničkim silovanjem", napisao je autor. 

Knjiga prikazuje niz primjera u kojima je "uključio mlade djevojke da se bore u blatu u bijelim gaćicama, špijunirao parove tijekom spolnog odnosa u jednoj od svojih kuća u Hollywoodu instalirajući dvostruko zrcalo u kupaonici", piše Daily Mail. 

No nije to bilo prvi put da se Elvisa povezuje sa seksom sa djevojčicama. Tako je jednom izjavio da je volio tinejdžerice a navodno je odbio Natalie Wood tvrdeći da je on prestara za njega, tada je on imao 21 a ona 18 godina. Niz je priča koje se bave Elvisovom ljubavi prema djevojčicama, posebno onima od 12 do 14 godina i onome što se događalo u njegovoj spavaćoj sobi. No čudi kako nitko nikada njega ranije propitivao, a u to vrijeme 60-ih, koje su zvali i Elvisovom erom, zakonska granica pristanka bila je između 16 i 18. godina, ovisno o saveznoj državi.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BESTpartizan 21:12 14.Svibanj 2019.

    nema šta nisu pisali o elvisu, sramota