Life
16653 prikaza

Cijeli život u carstvu orgija, prostituki i droge

Legendarni boksač Mike Tyson
Twitter
Skandalozni život velikog boksača obilježila je seksualna ovisnost i nasilje

Legendarni boksač Mike Tyson, koji je osim izuzetne vještine postao zapamćen i po tome što je suparniku Evaderu Holyfieldu odgrizao uho, slavi 51. rođendan.

Njegov život je do sada bio sve samo ne običan, a sam priznaje kako mnogi ono što je do sada radio gledaju s prezirom.


Droga, orgije, zatvor, tučnjave - sve je to prolazio i po nekoliko puta, a neki detalji iz njegovog života doista su šokantni.

Kao mali je bio seksualno zlostavljan

- Kad sam bio jako mali bio sam seksualno zlostavljan. Stariji čovjek me je doslovno zgrabio s ulice i odvukao. Bilo je to samo jednom, nikad ga više nisam vidio. Imao sam sedam godina i nekako sam uspio pobjeći od tog čovjeka, ali nisam prijavio policiji. Nitko nije trebao znati za to i nikome nisam pričao o tome jer se to nikoga ne bi trebalo ticati. Ne mogu vam dati odgovor na pitanje je li me taj događaj promijenio, ne znam ni sam. Nije mi neugodno pričati o tome i nije me sram zbog toga - ispričao je tada 48-godišnji Iron Mike u radijskoj emisiji 'The Opie and Jimmy Show'.

Doping kontrole prolazio uz pomoć lažnog penisa

- Koristio sam lažni penis koji je radio najnormalnije, ali ne za sve aktivnosti, samo za test. U njemu se nalazio tuđi urin. Naravno, morate se samo nadati da je mokraća čista i da vam u penis slučajno ne stave urin žene koja je upravo napravila test za trudnoću - kroz smijeh je rekao Mike Tyson (47).

Dodao je da ga nikad nisu uhvatili. Bivši boksač godinama je bio ovisnik o kokainu, a često je pušio i marihuanu. Tyson je 1991. optužen za silovanje 18-godišnje djevojke te je tri godine proveo u zavoru. 

U zatvoru se toliko seksao da nije mogao ni hodati

Neispričana istina ime je autobiografije boksača Mikea Tysona. U njoj se nalazi niz kontroverzi, a javnost je počela secirati dio po dio uz devedesetih godina prošlog stoljeća. 

Piše u njoj tako da se Mike za vrijeme boravka u zatvoru u Indianapolisu od 1992. do 1995. toliko seksao da nije mogao hodati, a kamoli trenirati. 'Oporavljao' se cijeli dan u svojoj ćeliji.

Prije odlaska u zatvor imao je toliko seksa da je spavao dnevno s po 15 žena što se kasnije nastavilo i u zatvoru. Tri je godine proveo tamo, a uspio je zavesti i ženu koja je bila savjetnica za borbu protiv droge. Navodo joj je ponudio 10 tisuća dolara za seks na što je ona pristala. Od tada ga je redovno posjećivala, a slatka 'praksa' se nastavila.

Jedan od njegovih najodanijih tjelohranitelja jednom je prilikom pokazao popis imena žena s kojim je Tyson spavao u životu. Brojka ide preko 1300.

Ni Naomi Campbell mu nije odoljela

Bivši supermodel Naomi Campbell | Author: Wikimedia Commons Wikimedia Commons

U nekim neobjavljenim pričama stoji da se Mike seksao s Naomi Campbell u javnom WC-u na jednoj zabavi u New Yorku, a dok su se potajno družili, mir im je čuvao njegov menadžer.

- Vidio sam da Mike razgovora s djevojkom koja prekrasno izgleda. Nisam bio siguran o kome se radi, ali kada sam pogledao bolje, shvatio sam da je to bila Naomi Campbell. Mike mi je rekao da ide na WC, a potom je ona krenula s njim. Došao sam do vrata WC-a i tko god je htio ući od drugih ljudi, morao bi im govoriti da je zauzeto i da i ja čekam red - rekao je Mikeov menadžer Rory Holloway.

Holloway kaže kako je dugi niz godina iz poštovanja prema Tysonu o svemu šutio, no onda je ipak 'progovorio' u knjizi 'Taming the Beast: The Untold Story of Mike Tyson'. 

  • Stranica 1/2
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.