Top News
51866 prikaza

Gazda prelomio: Sprema tužbu protiv Hrvatske?

Komentari 7 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • alen0504 23:28 15.Kolovoz 2017.

    Onaj koji pokrene tužbu protiv Todorića - za IZDAJU ZEMLJE bit će zlatnim slovima upisan u povijest Hrvatske države - IZDAJU jer je djelo njega i njegovih jataka u tom poslu - APSOLUTNO SVIH KOJI SU BILI UKLJUČENI U TAJ ... prikaži još! TZV. POSAO - MONSTRUOZNU PRIJEVARU ( SA DRŽAVNIM SLUŽBENICIMA U POZADINI ), ODNOSNO PRVOKLASNU IZDAJU DOMOVINE PO SVIM KRITERIJIMA , dakle gospodo svojim rabotama ste doveli zemlju i tisuće poslovnih subjekata u vrlo tešku situaciju !!!!!! DORH i ostale "INSTITUCIJE" bi pod obave

  • nerminius 09:47 15.Kolovoz 2017.

    Bilo je narodno dok sinovi domovine nisu podijelili odabranima. Dobio je sve na pladnju, isisao državu, tvrtke u koncernu zadužio do grla i sad tuži istu tu državu koja mu je dala sve to. Najjači potez mu je što je ... prikaži još!e sjedište koncerna utemeljio u Nizozemskoj, nikad nije ni bio naš koncern. I sad ima želudac tužiti...... Treba biti karakter da to može..... Ljudi su kod nas zbilja takve ovce da im bilo kakvo smeće možeš prodati pod vrijednost i oni će to prihvatiti i još se i svađati za to.

  • Avatar una1
    una1 13:30 15.Kolovoz 2017.

    Nakon svega još i to pada mu na pamet. Bilo bi me sram na ulicu izaći. No, on misli da je nedodirljiv, jer vlast je to omogućila gazdi. Bravo.

  • Avatar Nikola Perić
    Neron 08:12 15.Kolovoz 2017.

    A gdje su sad ŠATORAŠI sa snajperima.Talijanski mafijaši imaju neki kodeks,ali ovaj NE.

  • mExpress 08:57 15.Kolovoz 2017.

    Hrvatskoj nedostaje jedan zakon po kojem bi se trenutno blokiralo sve vlasništvo svih, i onda s dokazima da su ga legalno stekli vratilo onima koji to uspiju dokazati. Legalno bi bilo samo ono vlasništvo koje proizlazi iz recimo 10-terostruke prosječne ... prikaži još! plaće, jer ni Einsteini ne mogu opravdati viša primanja, naime ona su onda posljedica djelovanja okoline i okolnosti koju su stvarali i ostali, a nije posljedica njihove pameti ni rada. ... Tako bi prevladali ove dubioze koje inače nikada nećemo.

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.