Ekonomix
460 prikaza

Poslovna elita u Dubrovniku

Sunčan dan u Dubrovniku
Grgo Jelavić/PIXSELL
Okupili su se prvi polaznici i diplomanti IMD studija iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske

Proteklog vikenda je u Dubrovniku održano druženje prošlogodišnjih Executive MBA diplomanata prestižne švicarske poslovne škole IMD koju je Financial Timesu već 6 godina zaredom proglasio najboljom poslovnom školom svijeta u kategoriji otvorenih programa. Organizatori ovog događanja Kemal Sikirić i Kristian Uwe Ćurković, prvi polaznici i diplomanti IMD studija iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske, napominju da im je cilj bio približiti Hrvatsku kao idealnu destinaciju ne samo za odmor već i za buduće poslovne pothvate.

U dubrovačkom vikendu uživalo i radilo dvadesetak pripadnika svjetske poslovne elite koji u raznim branšama ostvaruju 6,5 milijardi euro prihoda godišnje te su odgovorni za više od 7500 zaposlenika. Osim što su zajedno pohađali MBA studij, Ćurković i Sikirić surađuju i na brojnim drugim projektima zagrebačkog GroundStone Capitala i Ascendant Capital Advisors, vodećeg neovisnog poduzeća za savjetovanje na području spajanja i preuzimanja u jugoistočnoj Europi.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.