Top News
758 prikaza

Novi Express: Djeca komunizma u ratu za svoju viziju Hrvatske

EXPRESS
Donosimo najbolje političke analize, intervjue, teme iz kulture, kolumne, eseje književnika... Potražite novi broj magazina Express na svim kioscima od petka 22. ožujka

Boris Rašeta, ekspert za pogled u dušu javnih osoba, u jeku izbora minuciozno se dohvatio biografija predsjednika Zorana Milanovića i premijera Andreja Plenkovića te istaknuo najzanimljivije stvari. Tomislav Klauški piše: “Plenkiju treba Karamarko i sve ono što s njim dolazi”. Ostavljen od svih: Bane tuguje i pijucka u kafiću. Lamentira o odlasku u emigraciju... Blato, bolest i siromaštvo kao naličje Zagreba. Upoznajte teatar s bauštele ili Arbajt kolektiv, skupinu koja preispituje što je to rad, pogotovo onaj umjetnički, koji u širem društvu nije doživljen kao “pravi” rad. U povodu otvaranja muzeja karikature: Legendarnoga Ota Reisingera Rusi su cenzurirali, a na račun British Telecoma vozio je Jaguar. Stota obljetnica Prirodoslovnog muzeja u Splitu: Dragulj od muzeja krije više od 167.000 izložaka u prostoru bivše kockarnice, noćnoga kluba i gradskog bazena. Fenomen Jasona Bluma ili filmski producent u misiji prolijevanja lažne krvi. Josip Mlakić piše: “Umjetnost u službi totalitarizma ili kraljica sovjetske skulpture Vera Muhina”.

Potražite novi broj magazina Express na svim kioscima

 | Author: EXPRESS EXPRESS

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BESTpartizan 17:04 22.Ožujak 2024.

    haha