Top News
892 prikaza

Novi Express: Bidenova depeša za predsjednika i premijera

EXPRESS
Donosimo najbolje političke analize, intervjue, teme iz kulture, kolumne, eseje književnika... Potražite novi broj magazina Express na svim kioscima

Razgovarati s Borisom Leinerom uvijek je veliki gušt, ali i velika čast. Ovog puta povod nam je bilo vinilno reizdanje albuma Vještica “Totalno drukčiji od drugih”. Ugledni književnik Josip Mlakić piše o Trumpovoj miljenici Marjorie Taylor Greene ili budućoj potpredsjednici SAD-a, koja tvrdi da Židovi svemirskim laserima spaljuju Ameriku!?! Kultni redatelj Eduard Galić u životnom intervjuu nam kaže: “Zagreb je doista bio nepokoreni grad, a Krleža je htio da snimim film po njegovu romanu ‘Banket u Blitvi’.” Dalibor Milas piše: “Dok pojedini rektori paradiraju pred HDZ-ovcima, obrazovni sustav nam je u kolapsu”. Prvi politički intervju nove veleposlanice SAD-a, Nathalie Rayes, odrađen je baš na početku nervozne izborne kampanje. Njezine su poruke sasvim smirujuće. Expressov stručnjak za vanjsku politiku, Denis Romac, doznao je niz manje poznatih detalja o nesuđenom dolasku njemačkoga kancelara Olafa Scholza u Banske dvore, kod premijera Plenkovića, i na Pantovčak, kod šefa države Milanovića.

Potražite novi broj magazina Express na svim kioscima od petka 29. ožujka

 | Author: EXPRESS EXPRESS

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BESTpartizan 09:12 29.Ožujak 2024.

    biden je bolji od trumpa trump je idiot