Voices
2923 prikaza

Proslava 10. godišnjice programa SELECTIO HR Akademije

1/8
Marko Pelesk
Program SELECTIO HR Akademija kroz 8 modula obuhvaća najvažnije HR teme i pruža praktičan set kompetencija, informacija i alata potrebnih za osiguravanje izvršenja svih poslovnih aktivnosti

U četvrtak, 24. listopada 2019. godine, održana je proslava 10. godišnjice edukacijskog programa SELECTIO HR Akademije.

Ovom prilikom Voditeljica programa Tanja Prekodravac, Direktorica organizacijskog dizajna i razvoja, osvrnula se na doprinos kojeg je SELECTIO HR Akademija imala na razvoj HR-a i tvrtki u Hrvatskoj tijekom 10 godina provedbe programa, kao i na sve autore, predavače i sudionike programa. Do sada je SELECTIO HR Akademiju pohađalo preko 240 osoba iz više od 140 organizacija. Stečenim su znanjima i vještinama doprinijele razvoju HR procesa i na taj način pomogle ostvariti poslovne rezultate organizacija u kojima rade.

 | Author: Marko Pelesk Marko Pelesk

Program SELECTIO HR Akademija kroz 8 modula obuhvaća najvažnije HR teme i pruža praktičan set kompetencija, informacija i alata potrebnih za osiguravanje izvršenja svih poslovnih aktivnosti. Cilj i svrha SELECTIO HR Akademije jest pomagati tvrtkama da postanu zdravo okruženje za rad i razvoj, da postanu profitabilnije primjenjujući HR prakse te razvijati, osnaživati i educirati HR stručnjake i stručnjakinje u Hrvatskoj.

Uz druženje brojnih polaznika i predavača, na proslavi su dodijeljeni i nagradni voucheri za nove polaznike SELECTIO HR Akademije.

 | Author: Marko Pelesk Marko Pelesk

Svaki modul SELECTIO HR Akademije predstavlja zasebnu cjelinu koja uključuje preko 20 sati rada, kroz radionice, pripremne zadatke, grupni rad i individualne konzultacije. Cijeli program „SELECTIO HR Akademija” obuhvaća 160 sati nastave i praktičnog rada te 10 sati individualnih konzultacija kao podršku učenju i profesionalnom rastu.

12. generacija programa kreće u petak, 08. studenoga 2019. godine, a više informacija o samom programu i prijavama potražite na službenoj stranici SELECTIO HR Akademije ili preko e-maila edukacije@selectio.hr.

Program „SELECTIO HR Akademija“ podržava generalni pokrovitelj portal MojPosao te portal EduCentar i poslovni tjednik Lider kao medijski pokrovitelji. Više o programu SELECTIO HR Akademije možete doznati na stranici programa www.selectio.hr/edukacije/selectio-hr-akademija/.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar JenniferWE92
    JenniferWE92 07:30 03.Lipanj 2020.

    Тгаžite ozbiljne оdnose? Sаmо su se pгave sаmohrаne djevоjkе sрrеmnе zа družеnjе! –– w​​w​​w​​.​k​i​s​s​t​​o​​k​​.​​c​​o​​m

  • Avatar BarbaraAO96
    BarbaraAO96 05:19 31.Svibanj 2020.

    Ruth, 35. w​​w︅︆​w​.​l​​o︅︆ve​​x​​x​​.​c​︅︆l​​u​b

  • Avatar SarahEI84
    SarahEI84 07:15 30.Svibanj 2020.

    Pozivnicа u Sex Сlub –– w​​w​​w​​.​k​i​​s​s​t​​o​​k​​.​​c​​o​​m