Voices
171 prikaza

Imperium: Festival na obali zelene Une

PR
Riječni otok u srcu grada Bihaća pruža idealan backdrop za uživanje u glazbi

Imperij je apsolutna nadmoć, autoritet vlastodrštva i sposobnosti koji potvrđuje položaj svojim sposobnostima. U idealnom slučaju imperiji nisu strahovlade već moć na dobrobit svih, a ovoga puta ona se manifestira zvučnicima.

Ljeto u Bihaću tako na lokaciji Gradska otoka na obalama Une pleše od 2. do 4 kolovoza, a s nama su Juliet Fox i Metodi Hristov.

S bazama idealno rascijepljenima na dualnu klackalicu Berlina i Ibize, Juliet se metodom strijele kojoj ne smeta gravitacija uspinje techno svijetom dok potražnja za vještinom i kvalitetom produkcija i nastupa ove mlade žene sve više raste. 

Suradnja s Ramirom Lopezom urodila je dvjema techno himnama “Twisted”, izdanom s Lopezova ODD-a, i “Come Closer” koji je izašao s golemog Drumcodea. 2017. pokazala se kao jednom od najplodonosnijih godina dosadašnje karijere i povela je ovu imenjakinju Romeovih romantičnih interesa na ekstenzivnu azijsku turneju Tajlandom, Južnom Koreom, cijelom Kinom, Singapurom i Malazijom, a plesali su i domaći joj floorovi Berlina, Finske, Južne Afrike, Australije, SAD-a, Kanade…

Izuzetno prepoznata traka u posljednje vrijeme ona je nastala u kolaboraciji s Arjunom Vagaleom – hit izdanje “Radiate” s Odd Recordingsa. Pa dok se priča nastavlja i Julija (za domaće) slijedi svoj put, dobre stvari daleko se čuju pa se uz Drumcode i Odd Recordings za trake grabe i Relief Records, Toolroom Trax, Suara, Set About, Great Stuff Recordings, Cajual Records…

Bugarska glazbena institucija intuicije gospodina Hristova eksplodirala je posljednjih nekoliko godina. Ovaj vrsni Dj i producent nosi na Balkan sve od mračnijeg obraza tech housea pa do sirovih neumornih nezaustavljivih house beatova. 

2014. donijela je maksimalnu eksponiranost izdanjem “Step Outside” kojeg je Matthias Tanzmann nazvao broj 1 trakom ibiške sezone, pa ne čudi da u podršku šešir skida ekipa kao što su  Marco Carola, Richie Hawtin, Joris Voorn, Mendo, Andre Crom, Mark Knight, Jay Lumen, Pan-Pot, Ramon Tapia, Audiojack, i da autograme sidri na labele poput Glasgow Undergrounda, Gruuva, Rejecteda, Lapsus Musica, OFF Recordingsa, Deeperfecta, ViVa Musica, Toolroom Recordsa, KD Musica…

 | Author: PR PR

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.