Top News
527 prikaza

Vlada svaki dan sprži 28.000 dolara kamate na dug Mađarima

EXPRESS
Novi Express na kioscima od petka 26. svibnja. Donosimo svjetske teme, vrhunske analize, reportaže, velike intervjue i kolumne

Tomislav Klauški piše: "Ministar Šime, Kolindin klon u prodaji magle blagostanja...". Drugi dio izvadaka iz nedavno objavljene knjige hrvatsko-njemačke povjesničarke Martine Bitunjac o ženama i ustaškom pokret - "Kako je NDH tretirala pobačaj, odgoj djece, odakle Pavelićeva fascinacija pomoćnicama..." Dalibor Milas piše: "Udar s Kaptola na 'crvenog biskupa' i slučaj pedofila u mantiji". Analiza: Tvornica "Nada Dimić" - Radnički simbol države, ali i integralni dio identiteta Zagreba u danima slave i propasti. (Auto)biografski portret distopijske generacije Maše Barišić: "Melankolija je stanje uma koje poznajem i nije mi nužno samo negativno". James B. Foley, bivši američki veleposlanik, piše što o Trumpu. Multimedijalna umjetnica Lea Vidaković u "Obiteljskom portretu" donosi sliku raspada Austro-Ugarske Monarhije. Ivan Pandžić analizira: "Svaki dan Plenković poveća dug za 28.000 $. Došao je do 9 milijuna dolara... Arbitražu Ina-MOL izgubili smo u lipnju 2022. i na dan plaćamo iznos za koji prosječni Hrvat mora raditi dvije godine".

Potražite novi broj tjednika Express na svim kioscima od petka 26. svibnja

 | Author: EXPRESS EXPRESS

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BESTpartizan 10:31 26.Svibanj 2023.

    hdz trosi novac poreznih obveznika