Top News
13729 prikaza

Vidi se u pogledu: Kolinda voli Trumpa

Kolinda Grabar Kitarović i Donald Trump
1/15
REUTERS
Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i Donald Trump imaju vrlo poseban odnos

Iako, u teoriji, zastupa drugačije stavove, barem samim time što je karijeru gradila u liberalnim institucijama koje izolacionist Donald Trump prezire, i iako Trump nije pokazao previše interesa, znanja ili zanimanja za "ove krajeve" predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović, jasno je kao dan, jako voli američkog predsjednika.

Tako ga voli da se bori za njegovu pozornost prodornim pogledima, vatrenim haljinama i "guranjem" kroz redove kako bi mu bila što bliže. Ruku na srce, predsjednica emocije pokazuje i Vučiću, Macronu, pa i Vladimiru Putinu koje je sve, svojedobno, držala oko ruke, grlila i značajno ih gledala, no Trump uvijek ostaje pri vrhu liste. 

Sada kad se Trump dobrano osramotio tijekom govora pri UN-ovoj Skupštini pitanje je hoće li to utjecati na divljenje koje predsjednica gaji prema Trumpu.

1/14
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nelson 09:32 27.Rujan 2018.

    mmmmm

  • Avatar Zlata Barbalic
    zelda 07:47 27.Rujan 2018.

    Ta njezina nametljivost je postala iritantna,ponaša se kao neka zabavljačica a ne kao ozbiljna političarka

  • MaggyLunel 16:27 26.Rujan 2018.

    Jakove izdrži!