Top News
2920 prikaza

Video: H. Clinton je uvježbavala izbjeći zagrljaj Trumpa

Hillary Clitnon i Donald Trump
REUTERS
Uoči prvog izravnog sučeljavanja predsjedničkih kandidata htjela je izbjeći njegov grčko-rimski zahvat

Nedavno smijenjeni direktor FBI-a James Comey otkrio da je u svoje vrijeme namjerno nosio tamnoplavo odijelo kad bi ga zvali u Bijelu kuću. I to zato kako bi se uklopio u pozadinu od zastora na prozorima ureda Donalda Trumpa, sve kako bi na minimum sveo mogućnost da ga ovaj pozove i zagrli. Što Trump ima običaj. Comeyja je Donald Trump smijenio, posljednjih dana postalo je jasno, zato što je bivši šef FBI-ja nastavljao istraživati navodne ruske veze Trumpovih suradnika, što predsjedniku izrazito nije bilo po volji.

Nakon otkrića da je Comey izbjegavao zagrljaje Donalda Trumpa, ispostavilo se da je i poražena kandidatkinja demokrata na predsjedničkim izborima Hillary Clinton također uvježbavala izbjegavanje Trumpovih grčko-rimskih zagrljaja uoči njihovog prvog izravnog sučeljavanja u kampanji. Jedan od glavnih Clintoničinih suradnika u kampanji Philippe Reines objavio je video u kojem je kandidatkinja za predsjednicu na sve načine nastojala eskivirati zagrljaj koji joj se prijeteći bližio i pretvoriti ga u rukovanje.

 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.