Top News
625 prikaza

Trump se već priprema za bitku za drugi mandat

Donald Trump
Max Goldberg/ Flickr/ CC BY 2.0
Predsjednik ostaje vjeran čovjeku koji ga je i doveo na čelo države

Američki predsjednik Donald Trump imenovao je političkog stratega Brada Parscalea menadžerom svoje sljedeće predsjedničke kampanje 2020., nagradivši digitalnog stručnjaka koji je bio ključan za njegovu pobjedu 2016.

Trumpov tim u izjavi navodi kako planira iskoristiti Parscalov talent i da se pomogne republikancima na izborima za Kongres u studenome 2018.

Sedamdesetjednogodišnji Trump već je dao naslutiti kako ima namjeru natjecati se na izborima 2020., podnijevši pismo namjere saveznoj izbornoj komisiji 20. siječnja 2017,, na dan kad je preuzeo dužnost.

Parscale iz San Antonia u Teksasu, bio je direktor za digitalne medije Trumpove kampanje 2016. a prije kampanje bavio se digitalnim dijelom Trumpovog poslovnog carstva.

Predsjednikova obitelj ima u njega potpuno povjerenje.

U izjavi iz Trumpovog tima kaže se da Parscale ima i potporu Trumpova sina Erica Trumpa i zeta i višeg savjetnika Jareda Kushnera.

"Brad je nevjerojatan talent i bio je ključan za naš uspjeh 2016. Naša obitelj ima u njega puno povjerenje i sjajna je osoba da bude na kormilu naše kampanje", rekao je Eric Trump.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.