Top News
5258 prikaza

Trump ne zna gdje je bila Jugoslavija

Donald Trump
KEVIN LAMARQUE/REUTERS/PIXSELL
Nije tajna da Donald Trump često brka političke pojmove, zbog čega mnogi smatraju da nije dorastao funkciji koju obnaša

Donald Trump pobrkao je Balkan i Baltik, javljaju francuske novine Le Monde koje su vijest objavile ususret sastanku Trumpa i Macrona. 

Naime, kada se sastao s vođama Estonije, Latvije i Litve u travnju u Washingtonu, pripisao im je odgovornost za rat u Jugoslaviji. Dalia Grybauskaitė, Kersti Kaljulaid i Raimonds Vējonis ostali su zatečeni i trebalo im je nekoliko trenutaka da shvate je predsjednik SAD-a zapravo pomiješao Baltik i Balkan. 

Trump je, piše Le Monde, očito "neobrazovan po pitanju njegove supruge Melanie, koja je izvorno iz bivše Jugoslavije". 

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • loriman 00:51 11.Studeni 2018.

    Jebe se njemu i za Melaniju i za Jugoslaviju. A iskreno i meni bi pucao k... za neku tamo komunisticku zemlju treceg svijeta da sam na njegovom mjestu. Ocito je da mu ta opca kultura nije bila presudna u zivotu. ... prikaži još! Covjek je predsjednik Amerike, a sta ste vi misevi novinarski... Zbrajate kovanice za godisnji odmor 🙄