Top News
27345 prikaza

Šokantne snimke: Prostitutke urinirale pred Trumpom?

Donald Trump
REUTERS
BuzzFeed je objavio dokument na 35 stranica s nizom kompromitirajućih privatnih i poslovnih informacija o Donaldu Trumpu

Priča je po službenim večerama u Washingtonu počela kružiti još prošlog ljeta: ruski obavještajni agenti snimili su Donalda Trumpa u kompromitirajućim seksualnim radnjama dok je bio na poslovnom putu u Moskvi.

Prema jednoj verziji priče koju je ispričao visokorangirani diplomat iz Obamine administracije, ruska obavještajna zajednica, koja je dobro upoznata s nimalo tajnom Trumpovom opsjednutošću seksom, organizirala je za Trumpa jednu večer s hrpom prostitutki, a cijeli 'event' bio je dobro pokriven skriven kamerama i mikrofonima. 

Iz te je večeri procurilo puno toga, a najluđi detalj kaže da je Trump sudjelovao u perverznim igricama koje su uključivale "zlatni tuš", seksualni čin u kojem partneri uriniraju jedni po drugima.

Sudeći prema dokumentima koje je objavio BuzzFeed, ruski agenti gledali su Trumpa kako se na taj način zabavlja s prostitutkama, a sve je organizirao i snimio FSB, Federalna služba sigurnosti, odnosno ruska tajna služba. FSB, stoji u izvješću, iznajmio je nekoliko prostituki za Trumpa, a Trump je namjerno za to putovanje izabrao hotel Ritz Carlton, u kojem su jednom odsjeli Barack i Michelle Obama.

CNN javlja kako su samo dvije stranice tog izvješća prošli tjedan predstavljene Baracku Obami i Donaldu Trumpu, a u kojima stoji kako Rusi imaju kompromitirajuće privatne i poslovne informacije o Trumpu.

Trump je naravno na Twitteru objavio da je izvješće lažno, dok je BuzzFeed objavio cijelo izvješće na 35 stranica. Izvješće još nije potvrdila CIA, koja provjerava izvor od kojeg je skandalozni dokument procurio, a riječ je o bivšem britanskom pripadniku tajne službe.

Osim seksulanih perverzija Donalda Trumpa, dokument sadrži šokantan podatak da je Rusija pet godina pripremala teren i podržavala Donalda Trumpa s ciljem da preko njega prouzrokuju pukotine i podjele u savezu zapadnih zemalja.

U dokumentu stoji kako je Trump odbio nekoliko unosnih poslova s nekretninama u Rusiji koji su mu bili nuđeni, ali su Trump i njegovi najbliži suradnici prihvatili da im se redovito šalju obavještajni podaci iz Kremlja o njegovim političkim protivnicima iz Demokratske stranke, ali i drugih stranaka.

Najviše informacija Kremlj je slao o Hillary Clinton i to informacije sve od vremena kada je Bill Clinton bio predsjednik pa do danas. Dokument je, kako navodi Newsweek, šef CIA-e dobio početkom prosinca, ali ni CIA ni FBI još uvijek se nisu službeno oglasili oko skandala. Dokument u cijelosti možete pročitati OVDJE.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • youjustgotpranked 16:04 12.Siječanj 2017.

    vi niste novinari vi ste budale kaj ste gledali buzzfeed news.ak ste moroni i pišete o neprovijerenim informaciama mogliste gledat CNN ili zvat mene da napišem članak

  • Visibaba 09:56 12.Siječanj 2017.

    U prijevodu: "NAVODNI bivši britanski agent tvrdi da Rusija NAVODNO posjeduje kompromitirajuće informacije o Trumpu. Navodi su NEPOTVRĐENI, a samo izvješće NAVODNOG agenta sadrži banalne greške. Rusi NAVODNO posjeduju snimke Trumpa s prostitutkama." Dakle, i BuzzFeed se ograđuje, jer ništa ... prikaži još! od navedenog nije provjereno niti potvrđeno, ali eto, Express o tome piše kao o dokazanim činjenicama. Express muljatori i manipulatori.

  • Visibaba 09:52 12.Siječanj 2017.

    Express opet laže i piše neistine, po običaju. Evo što je BuzzFeed doista objavio: "A dossier, compiled by a person who has claimed to be a former British intelligence official, alleges Russia has compromising information on Trump. The allegations are ... prikaži još! unverified and the report contains errors. Russians supposedly have Trump on tape with prostitutes performing golden showers."