Top News
8611 prikaza

"Skinuli ste gaće najvećim lopovima!"

U hotelu Sheraton održava se Središnji odbor HNS-a
Marko Lukunić (PIXSELL)
Facebook stranica HNS-a zatrpana je ljutim i razočaranim porukama njihovih birača i simpatizera, a mi smo izdvojili dio

"Koji ste vi idioti. U koju god koaliciju uđete, nju ću zaobilazit u širokom luku, potpisali ste si samouništenje. Ali neka, vrijeme je Hrvatskoj za jedan politički klistir...."

"Treba vam kolektivno pljunut u lice. Paraziti, prodali ste se za par fotelja. Postali ste Hrvatska nacionalna sramota"

"Dakle - HDZ će vas pojesti, odluke nećete moći provoditi kako budete željeli i definitivno se nećete moći oduprijeti ekstremnim stavovima koje dio HDZ-a podržava. Upravo ste omogućili HDZ-u prilagodbu za novu fazu uspona i stvaranje politike kakvu možemo vidjeti u Mađarskoj. Dosta tužno."

"Nacionalna sramota i izdaja liberalizma. Savka Dabcevic se okrece u grobu. Ovo je smrtna presuda, ovo je udzbenicki primjer kako odvest stranku u bezdan i propast, a ispod crvenim debelim slovima pise "Ne to raditi" i eto našli ste se... Par umno nekompetentnih je uspjelo i uz takvo upozorenje odvest stranku u, kako je bivsi predsjednik iste nedugo rekao, k*rac. Prorocanski.... Mizerne i prodane spodobe. Tih par fotelja ste si na Hreliću mogli kupit bez ove lakrdije. Pljuc...."

"Sram vas bilo,skidate gaće najvećim lopovima ....imate malo dostojanstva, sjeti te se poginulih branitelja koji su dali svoje živote za Hrvatsku državu, za bolje sutra, za stoljetni san...neka su vam oni na duši, kad idete s vragom ."

"Kako,je ovo super gledat. Javna legalna kradja glasova. Svi zastupnici hnsa su tamo zahvaljujuci glasacima sdpa. Sad su ukradeni i prebaceni hdzu. Eto kako se javno kradu glasovi vama pred ocima."

"Zahvaljujem HNS - u sto je doprinio da se ugusi i ono malo demokracije koju smo imali! Kad g.Plenkovic izbaci novoizabrane - pohlepne, ministre dobit cemo apsolutizam HDZ-a! Mislite li da ce i vama koji ste im to omogucili biti bolje? Prozvakat ce vas i ispljunit... prodali ste se za Judine skude!"

"Nazalost, obraz vam je kao đon Plenkoviceve cipele danas ste pocinili vlastito politicko samoubojstvo, moja sucut"

Konstituirajuća sjednica Središnjeg odbora HNS-a održat će se u hotelu Sheraton sa početkom u 17 sati.

Posted by Hrvatska narodna stranka - liberalni demokrati (HNS) on Wednesday, June 7, 2017

"U politici 'svatko ima svoju cijenu'... Međutim, nivo političke prostitucije koji ste upravo postavili ući će u anale ionako destruirane političke kulture u Hrvatskoj."

"U koaliciju sa Baldasarom za 2 godine i dobit cete 500 glasova (njegovih)... Vi ste dno dna, ne mogu vjerovati da sam bio clan ovog legla seronja i idiota. Sramite se svi do zadnjega. Vi kao moralne vertikale, na samu pomisao se se jezim od gnusanja. Promjenite ime u UHNS (UHljebnicka ...)"

"Dobili ste 5 glasova obitelji Juren ,I nikada vise danas vam vracamo iskaznice,nakon 18 godina...bijedno I zalosno ,lakrdija."

"Bob Rock (Štromar) popuši na izborima za župana,ali za četiri dana postane ministar i potpredsjednik vlade... Toga nema ni u Alan Fordu."

"Vi govorite o pristojnosti?ološ,šljam,foteljaši,ništ koristi,stoko sitnog zuba.Ma za koga sam ja dala svoj glas,fuuuuuj"

"Stranka sa više afera nego članova, ovo vam je politička sahrana..."

"Ode HNS u ropotarnicu proslosti. Politicki mrtvi. A ta famozna koalicija ima vijek trajanja par tjedana a onda izbori na kojima nemate vise sta raditi. Stvarno ste se ukrcali na Titanik i sa njim cete na dno oceana."

"Sramota! Svi mi koji smo bili uz vas i dali vam svoj glas smo isto tako bili 100% protiv HDZ!!! I onda nam bi ovako pljunete u lice! Sram vas bilo! Od danas za mene HNS je umro! I da ne udjete u koaliciji, samim pregovorima ste pokazali kakav ste šljam! Booooo!!!!!"

"Uzas! Biti toliko ljigav, pa toga nema ni u HDZ-u! U jedno sam sigurna, HNS uskoro nestaje kao stranka. Sigurna sam da nitko vise za njih nece dati svoj glas!"

"Stranka statisticke pogreske ide spasavati drzavu, a ne bi ni postojali da se niste ugurali na listu sdp-a. Toliko ste dno dna da su rijeci suvisne. Proci cete isto kao i HSLS kad je odlucio otici s HDZ-u. Ali to vas i tako ne interesira kad cete se ugurati negdje"

"Sramite se jadnici jadni! Prevarili ste sve vase birace da bi ste se zadrzali 3 godine na vlasti. I sami ste svjesni da na iducim izborima vas nema nigdi pa zato gustajte te 3 godine s onim lopovima, kurvini sinovi. Triba bacit bombu na vas"

"HNS je ovim potezom u meni potpuno ugasio zelju za povratkom u Hrvatsku. Vjerujem isto tako da nisam jedini takav.."

"HNS-ovci, vi ste prodani ološ. Nakon današnjeg dana više ne postojite. HDZ će vas požderati i ispljunuti."

"Anemična vjerodostojna stranka dala podršku isto takvom anemičnom i vjerodostojnom premijeru."

"Kako vas nije sram? Odvratni ste. Ova vlada nece dugo trajati, a onda zbogom zauvijek. Imate li imalo mozga?"

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ferdo 07:41 09.Lipanj 2017.

    Sad se vidi kakve su procjene Milanovića i njegovih "stručnjaka" kad su ovakav ološ vukli sa sobom.

  • hrza 06:56 09.Lipanj 2017.

    Pitanje je koliku cifru je dobio Vrdoljak na ruke.

  • Avatar Srećko Tikvenjak
    sting 21:55 08.Lipanj 2017.

    trebate već jednom shvatiti da naši političari imaju karakter ko' 'pauk muda'.....