Top News
21824 prikaza

Prorekao Trumpa i Brexit, a za 2018. najavio užase

Ilustracija elementarnih nepogoda
screenshot/youtube
Najavljuje kako će 2018. biti prepuna političkih preokreta, ali i nekih šokantnih događaja

Craig Hamilton Parker je čovjek koji je postao poznat svjetskoj javnosti nakon što su se neka njegova poznata predviđanja ispunila - naime on je prije američkih izbora i u trenutku kad se činilo da će Hillary sigurno biti sljedeća predsjednica najavio da će pobjednu odnijeti kontroverzni Donald Trump, jednako kao što je i najavio da će Velika Britanija napustiti EU.

Sada, on kaže kako nas u godini pred nama očekuju neki zanimljivi događaji, a među skorijima će biti teroristički napad koji će se dogoditi na britanskoj autocesti.

Svrgavanje ludog diktatora

Osim toga, građani Europe trebaju se bojati još jednog užasa - Parker tvrdi kako će na jedan europski veliki grad biti izveden napad kemijskim oružjem koji će izvesti dronovi, piše Ancient Code.

Kim Jong-un | Author: REUTERS REUTERS
U svom blogu, Parker je napisao kako će 2018. biti godina velikih političkih preokreta - a najveći će biti revolucija kojom će biti svrgnut režim Kim Jong-Una.

Prirodne katastrofe

Nažalost, svijet neće biti pošteđen niti ekstremnog vremena koje nas sve češće pogađa - pa Parker najavljuje ekološku katastrofu povezanu s vremenom, sličnu onoj u Fukushimi. 

- Sve što se tiče okoliša na vrhu je moje liste, jer u 2018 vidim velik broj masivnih potresa, vulkanskih erupcija i neugodnih vremenskih prilika - napisao je na svom blogu.

Potres u Burmi 2011. | Author: VOA/ public domain VOA/ public domain
Ovo je njegovih 8 najvažnijih predviđanja za 2018.:

  • U terorističkom napadu s kemijskim oružjem na jedan od glavnih gradova Europe koristit će se dronovi, a vjerojatne mete su Berlin ili London
  • Američki vojni brod će potonuti
  • Kim Jong-un, sjevernokorejski vođa će biti svrgnut. Navodno će ga i ubiti u buni, no njegovo tijelo nikad neće biti pronađeno, zbog čega će krenuti glasine da se krije u Kini
  • Donald Trump će u SAD-u dobiti još više popularnosti
  • Prema kraju 2018., pad vrijednosti eura proizvest će velike nerede na starom kontinentu
  • Prijevara s bitcoinom će biti otkrivena, kao i činjenica da se njime financirao terorizam i raz
  • Anatarktika će pretrpjeti masivnu rupu na svom ledenom pokrivaču
  • Uragani neviđene jačine poharat će Karibe, užasavajući požari opustošit će Kaliforniju i Australiju, dok će poplave pogoditi Indiju i Kinu

 

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nije-bitno55 20:57 04.Siječanj 2018.

    Prijevara s bitcoinom će biti otkrivena, kao i činjenica da se njime financirao terorizam i raz to nije nista novo samo glupi ljudi to nevide a poplave,zemljotresi i ostale stvari to masoni vec prave oni imaju svoje aparate da zlo ... prikaži još!o naprave to je dosta dobro poznato pogledaj samo sta je H.A.A.R.P ,GMO i ostale stvari koje nisu normalne a nemaju veze sa prpmjeno vremena ako uopste postaje promjena vremena bez mesanja masona Američki vojni brod će potonuti onda ce Ruse optuziti

  • nije-bitno55 20:50 04.Siječanj 2018.

    U terorističkom napadu s kemijskim oružjem za to sam ja vec cuo ima vise od 2 godine. Kim Jong-un,ce pobjeci ne u Kinu nego u Rusiju samo SJ i J koreja nece se spojiti jer su onda ekonomski jace nego ... prikaži još!o Japan a to ni sam Japan nece dozvoliti pad vrijednosti eura isto jao pad dollara to se predvida u drugoj polovici godine toje vec vise puta najavljeno a kriza iz 2008 sa buducom krizon nije nista ,Ka zato kazem uzmi si kucu na selu sa njivom i zasadi si dosta hrane itotako goji stoku trebacet

  • Roumpell 17:21 04.Siječanj 2018.

    Pa pojava i pobjeda Trumpa kao i Brexit, moguće je predvidjeti ˇsamoˇ ako si povezan sa repatima. Slično bi ˇpredvidioˇ i Mesića za predsjednika. Sva ostala ˇpredviđanjaˇnisu ništa drugo nego planovi i želja repatih. Ovog tipa mogu gledati samo kroz ... prikaži još! prizmu da je kanal repatih, koji uvijek svoje planove plasiraju javnosti, izrugivajući se time nemoći da ih se spriječi. Ovo je njihova ˇigraˇ puštanja golorukog zatvorenika a oni naoružani svim i svačim kreću u njegov lov. Puno više nego bolesno!!!