Top News
6387 prikaza

Predsjednikova kći: Objavila fotku dojenja pa je napali

Aliya Shagieva
screenshot/youtube
Konzervativno društvo žestoko je osudilo objavu njene fotografija, a ona im je uzvratila istom mjerom

Aliya Shagieva, najmlađa kći predsjednika Kirgistana napokon je progovorila nakon žestokih kritika koje su popratile objavu fotografije na društvenim mrežama gdje ona doji jednomjesečnog sina Tagira

Fotografiju, objavljenu u travnju na Instagramu, popratila je komentarom:

"Hranit ću dijete gdje god i kad god ga treba nahraniti".

Objavu je popratilo mnoštvo komentara gdje su Shagievu prozivali zbog "nemoralnog ponašanja". 

Aliya Shagieva | Author: screenshot/youtube screenshot/youtube

U razgovoru za BBC okrivila je mlada dvadesetogodišnja majka kulturu koja seksualizira žensko tijelo za kritične komentare na društvenim mrežama. 

"Moje tijelo nije vulgarno. Moje tijelo je funkcionalno. Svrha mu je ispunjavanje fizioloških potreba mog djeteta. Osjećam da mu pomažem najbolje što mogu kad ga dojim. Briga o mom djetetu važnija mi je od mišljenja drugih ljudi", prenosi Independent njene izjave.

Kirgistan, bivša sovjetska republika, na vlasti ima konzervativnog muslimana Almazbeka Atambayeva i on nije odobravao objavu fotografije.

"Roditeljima se nije svidjelo i to je razumljivo zato što su mlađe generacije manje konzervativne od roditelja", priča Shagieva.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.