Top News
2416 prikaza

Otkrivamo tajnu izbornu strategiju Zorana Milanovića

Naslovnica Express
express
Što rade predsjednički kandidati, koliko koštaju državni službenici i njihovi prikriveni troškovi, te zašto Živi zid sve više gubi potporu birača

Posljednja agencijska istraživanja javnog mnijenja u Hrvatskoj sve više upozoravaju da aktualna predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, naglim manevrima između desnice i centra sve više gubi potporu desničara, zahvaljujući čijim glasovima je i osvojila mandat. Istovremeno, kao njezin mogući rival na predstojećim predsjedničkim izborima mogao bi postati bivši premijer Zoran Milanović. Ukoliko se doista njih dvoje nađu na izbornim listićima, bit će to presedan u hrvatskoj povijesti. 

Naime, Zoran Milanović, bivši predsjednik SDP-a pred prošle izbore hvalio se djedom ustašom, dok se Kolinda Grabar Kitarović, koju je na vlast doveo Tomislav Karamarko i njegov desničarski zdrug, hvalila svojim 'nonom' partizanom. Njoj su birači pak zamjerili sastanak sa srpskim predsjednikom Alesandrom Vučićem, svojedobno odanim sljedbenikom raznog zločinca Vojislava Šešelja, dok su u Srbiji Zorana Milanovića zvali 'poglavnikom'. Tjednik 'Express' u idućem broju analizira kome birači više zamjeraju i tko bi mogao u toj tijesnoj utrci pobijediti. 

Tomislav Karamarko i Kolinda Grabar Kitarović Sve joj je propalo Top News Kolinda se više ne smije: Desničari su joj okrenuli leđa

Iako se žele predstaviti kao veliki pobornici za malog čovjeka, Živi zid sve češće tresu afere, skandali i pohlepa za novcem. Pad Sinčića i Pernara dogodio se s dolaskom Dalije Orešković na političku scenu. Istovremeno, ministar uprave Lovro Kuščević nema pojma koliko je državnih službenika i koliko oni koštaju porezne obveznike. Tjednik 'Express' ih je izbrojio i izračunao troškove. 

Novinar Boris Rašeta pozabavio se hrvatskim spomenicima. Pronašao je niz primjera gdje su djela velikana Ivana Meštrovića prepuštena nebrizi i propadanju, ali se zato diže velika hajka oko spomenika Franji Tuđmanu i jajima koja ga nagrizaju. 

Psiholozi i brojni stručnjaci odgovorili su na pitanja tko su najčešće ubojice u Hrvatskoj, zašto je muškaraca više nego žena i zašto je ubojstvo sestre iz Međimurja jedinstveni slučaj. 

Naslovnica Express | Author: express express

Tenor-bariton Đani Stipaničev govori o svom odnosu prema crkvi, vjeri i pjevanju uoči povratka mjuzikla 'Jesus Christ Superstar' na pozornicu zagrebačkog kazališta 'Komedija'. Istovremeno u HNK u operi 'Trubadur' briljira Rumunj Lucian Petrean koji je osam godina bio svećenik u Cluju, u jednom rodilištu i u jednom hospiciju. Roditelji mu nisu dali da postane pjevač jer su mislili da od toga nema života, pa je, kako je rekao - osam godina na ovom svijetu dočekivao novorođenčad i ispraćao umiruće s ovog svijeta a onda je rekao:'Dosta!'

Glumačka beogradska diva Mirjana Karanović posjetila je Zagreb i progovorila o svojim iskustvima u kinematografiji u kojoj je već skoro 40 godina, o nemoralnim ponudama redatelja, kao i o demonstracijama koje potresaju Srbiju. 

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar monster_from_id
    monster_from_id 18:26 28.Veljača 2019.

    ovo je poznati trik, koji su koristili manekeni poput Obame i sl.manipulatori i manđurijski kandidati da svojom bezličnošću navedu glasača , a posebno one suprotnog spola - da na njih nesvjesno projiciraju svoje fantazije tj. svoj animus - sliku svog ... prikaži još!og idealnog muškarca. Samo sumnjam da to u njegovom sl. više pali