Top News
8211 prikaza

Opsada groblja: Pogledajte fotke sa sahrane Zahiroviću

Sahrana Šerifa Zahirovića
1/10
PIXSELL
Šerif Zahirović preminuo je u pretprošle nedjelje, nakon njegove smrti eskalirao je sukob dviju romskih obitelji koje su se prošle srijede obračunale ispred lokalne osnovne škole

Sprovod Šerifa Zahirovića počeo je u srijedu u 15 sati na groblju Miroševac. Uoči i tijekom sprovoda na groblju je vladalo opsadno stanje te je svakog trenutka bilo prisutno najmanje 40 policajaca.

Osiguravali su svaki ulaz u groblje, a unutar samog groblja bilo je nekoliko grupa interventnih policajaca, kao i policajci u civilu.

Obitelj i prijatelji pokojnika na sprovod su donosili vijence te čitavo vrijeme hodali u pratnji interventne policije. Nakon polaganja lijesa, policajci su obitelj i ostale ožalošćene ispratili s groblja.

1/10

Posjetimo, Šerif Zahirović preminuo je u pretprošle nedjelje. Nakon njegove smrti eskalirao je sukob dviju romskih obitelji u zagrebačkom kvartu Vukomerec, navodno zbog dugova pokojnog Zahirovića.

Obitelji su se obračunale prošle srijede ispred lokalne osnovne škole u Porečkoj ulici.

U vatrenom obračunu, u kojemu je iz automatskog oružja ispaljeno više od 30 metaka, prema policijskom izvješću nije bilo ozlijeđenih, no pobunili su se roditelji djece koja pohađaju OŠ Vukomerec te su od gradonačelnika Bandića, policije i ostalih nadležnih službi zatražili hitno rješavanje situacije.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.