Top News
53230 prikaza

Napao Maju Sever, a ovako je njega 'oprao' Gotovina

Petar Škorić
Miranda Čikotić/ PIXSELL
Petar Škorić, šef splitskog HDZ-a sramotno je komentirao ukidanje emisije "Hrvatska uživo"

Konačno korak naprijed prema javnoj televiziji. Maja Sever postala je najbolji primjer arogantnog i bahatog SDP-ova propagandista koji promovira propalu totalitarističku ideologiju. Licemjerno je da emisiju "Hrvatska uživo" uređuje osoba koja mrzi sve hrvatsko, napisao je na Facebooku profilu Petar Škorić, šef splitskog HDZ-a i saborski zastupnik, koji je na takav način komentirao činjenicu da je HRT odlučio ukinuti emisiju Hrvatska uživo.

Kolinda Grabar Kitarović Predsjednička fotelja Top News HDZ traži novu Kolindu - tko će je zamijeniti?

Pritom je reagirao i na objavu Nikole Grmoje, saborskog zastupnika Mosta koji je ranije danas cilj HRT-a nazvao "stabilnom i kontroliranom javnom televizijom". 

"E moj Grmoja, ni u snu nisam moga vjerovati da ćeš ti i MOST Maju Sever štititi", napisao je Škorić.

No, da podsjetimo, tko je Petar Škorić.

Škorić je jedan je od časnika HV-a koje je Ante Gotovina kritizirao na čuvenoj snimci u Kninu. Gotovina je ljutito komentirao kaos koji je vladao u Kninu, za što je optužio svoje zapovjednike. 

"Jedan totalni kaos. Operacija izvedena uredno, na najvišoj razini u vojničkom smislu. A nakon toga kaos. Dica, opuštena, bez ikakve odgovornosti. Stvar zapovjednika nije da se poslije bitke brine kako će grad profunkcionirati. To je stvar pozadine, logistike, vojne policije, političke djelatnosti, zdravstvene struke...", nabrajao je Gotovina.

Gotovinu je posebno pogodilo što u prostoriji u kojoj su se sastali na zidu nije bilo križa, iako je bilo naređeno da se stavi križ. Nabava križa bila je zadaća Škorića, pa se Gotovina posebno na njega osvrnuo.

"Je li politička djelatnost odradila svoju zadaću. Nije. Gdje su vatrogasci, civilna zaštita? Jedan križ je ovdje teško naći. Škoriću, gdje je križ?", vikao je Gotovina na šefa splitskog HDZ-a.

Svi su šutjeli, a Škorić se nespretno pokušavao opravdati.

"Nismo još našli, sada bi trebao doći", rekao je, ali Gotovina nije bio zadovoljan.

"Da si u Sinju stao pred crkvu i da se moliš, fratar bi ti dao deset križeva. Budaletine ste, nesposobni, a sposobni ste da se slikate, za to jeste sposobni. Jedan križ niste bili sposobni nać'. To je sramota", rekao je Gotovina.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • brankozuti 16:38 12.Rujan 2017.

    Ali što to znači za prosječnog (nižeinteligentnog i neobrazovanog) glasača ADZ-a?