Top News
13281 prikaza

Mučenje u Sjevernoj Koreji: Evo što je ubilo Warmbiera

Mučenje u zatvorima Sjeverne Koreje
screenshot/youtube
Premlaćivanje, izgladnjivanje, silovanja - zarobljenici priznaju ono što nisu napravili nakon takve tortute

Smrt američkog studenta osuđenog u Sjevernoj Koreji, gdje je i pao u komu nakon vjerojatnog zlostavljanja kojem je bio izvrgnut privukla je pozornost svjetske javnosti na brutalan tretman koji tamošnji zatvorenici proživljavaju.

Brojni zatvorenici uslijed premlaćivanja, zlostavljanja, silovanja i izgladnjivanja tako priznaju zločine koje nikad nisu počinili - sve da im se skrate muke i prekine bol.

A to je samo dio horora koji svakodnevno doživljavaju ljudi koje je sjevernokorejski režim proglasio kriminalcima, najčešće na temelju apsurdnih optužbi, što je bio slučaj i studenta Otta Warmbiera koji je osuđen jer je želio ukrasti reklamni pano.

Mučenje u zatvorima Sjeverne Koreje | Author: screenshot/youtube screenshot/youtube

Tako je u javnost dospjela i šokantna snimka zlostavljanja zatvorenika. U prvom slučaju muče muškarca tako da mu sa štapom izvrću noge dok on sjedi na stolcu.

U drugoj snimci brutalno se premlaćuje žena koja je optužena zbog zločina - seksa s Južnokorejcima i Kinezima. Nju opetovano udara državni sigurnosni agent, tako da njena krv prska po zidovima.

Video sadrži uznemirujući sadržaj:

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • eclipse2016 14:51 26.Lipanj 2017.

    To je istinsko carstvo zla, i kao takvo treba biti sravnato nuklearnim bombama, zajedno sa svom tom pogani tamo...