Top News
5722 prikaza

Mamićev super život: Svima nam se cereka iz BiH

Zdravko Mamić, Dragan Čović, Aleksandar Vučić
1/3
Armin Durgut / PIXSELL
Alfa i omega hrvatskog nogometa uživa u činjenici da mu hrvatska policija ne može ništa sve dok je s druge strane granice

Zdravka Mamića možda i najbolje opisuje njegova omiljena pjesma "Ne može nam nitko ništa". Dok se sada u Bosni i Hercegovini susreće s političkim i stvarnim čelnicima susjednih država, skladba Mitra Mirića prikladnija je no ikad. Aleksandar Vučić stigao je u Mostar na međunarodni sajam gospodarstva, a tamo ga je ugostio čelnik HDZ-a BiH Dragan Čović. Ruku mu je pružio i nepravomoćno osuđeni Mamić. Osuđen na šest i pol godina zatvora.

Na stranu što stvarno ne priliči predsjedniku države družiti se s osuđenicima za gospodarski kriminal, na stranu što čak ni Čoviću, počasnom doktoru zagrebačkog sveučilišta, ne priliči družiti se s Mamićem, sve to ćemo morati svrstati u košaru Mamićevih PR poteza. Do sada se Zdravko, iz sigurnosti zaštite bh pravosuđa, nesmetano družio s brojnim prijateljima i suradnicima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Germania Sport kladionica (@germania_sport) on

Sjetimo se samo kako je krajem prošle godine uživao na Simposaru 2018. gdje je čak doživio i ovacije publike na projekciji jednog filma. Rado se fotografirao sa svima zainteresiranima, a kamera je zabilježila i njegovo druženje s Antom Vučemilović-Šimunovićem, novim šefom ličkog HDZ-a Marijanom Kustićem, počasnim tajnikom HNS-a Zorislavom Srebrićem i mnogim drugima. 

"Mi smo u Sarajevo došli po službenom protokolu primiti nagradu za najbolji savez, najboljeg predsjednika i najboljeg trenera. Nisam ni znao da će Zdravko Mamić biti tamo. On nije bio u našoj delegaciji, bio je pozvan od strane saveza BiH. Kad nas je vidio, došao je do nas, pozdravio i to je bilo to. Razgovarali smo svega pet minuta", pojasnio je tada Kustić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Edin Hamzakadic (@edin_hamza) on

Da ne voli Mamić samo visoko nogometno društvo pokazuju i fotografije iz jednog frizerskog salona u Mostaru gdje je Mamić završio na šišanju

Povrh svega, splitski gradski vijećnik Martin Pauk snimio je Zdravka Mamića koji je u Međugorju u subotu vodio molitvu krunice u okupljenom mnoštvu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La Bellezza studio (@labellezza_studio_mostar) on

"Zdravko Mamić među okupljenim mnoštvom u Međugorju na mikrofonu vodi molitvu krunice. Ako krene danas, treba moliti pokoru još nekih 150 godina da iskupi grijehe", komentirao je Pauk.

Povremeno čak i Mamiću ponetko malo dobaci. Tako je prije manje od mjesec dana nastala snimka gdje gost jednog restorana u susjednoj Bosni i Hercegovini dobacuje da mu (Mamiću) i četnicima iz Vukovara Hrvati nikad neće zaboraviti.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Milan.banijac 09:41 10.Travanj 2019.

    TAJ PROBLEM BI DAVNO RIJEŠILI IZRAELCI.