Top News
10220 prikaza

Kerum Opari: "Prostitutko iz Milana, ti si dno dna"

Željko Kerum
Miranda Čikotić/ PIXSELL
Iako je Željko Kerum nakon rezultata iz prvog kruga rekao da će voditi mirnu, pozitivnu i afirmativnu kampanju, izgleda da je ipak izgubio živce

U redakciji Slobodne Dalmacije u srijedu je održano sučeljavanje Željka Keruma (HGS) i Andre Krstulovića Opare (HDZ) uoči drugog kruga lokalnih izbora koji će se održati u nedjelju 4. lipnja.

Međutim, Kerum je nakon sučeljavanja izgubio živce i napao protukandidata. Naime, kako se neslužbeno doznaje, pri kraju sučeljavanja Kerum je brutalno izvrijeđao Oparu.

"Je... ti mater, bio si prostitutka u Milanu, a sada soliš pamet. Ped..u, udrit ću te šakom", vikao je Kerum, donosi portal 100posto pozivajući se na izvore iz Slobodne Dalmacije.

Kerum je nastavio dalje i rekao Opari da je majmun, 'oćeš kroše' i nastavio u istom prostačkom tonu.

Više svjedoka ovog događaja za tportal je potvrdilo da je gradonačelnički kandidat potpuno izgubio živce i koristio izraze poput 'pljačkaš', 'curica', 'tetkica', 'kreten' i 'prostitutka iz Milana'.

Cijelu snimku iz redakcije Slobodne Dalmacije pogledajte u nastavku.

Inače, Kerum je već "zaprijetio" Opari u Otvorenom, kada mu je poručio "nemoj da ti počnem o Milanu pričati" nakon što ga je Opara 'oprao' radi enormnih dugova i izjavom da je kupio Maybach tako što radnicima nije isplaćivao plaće.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar OS_LEGA
    OS_LEGA 14:09 01.Lipanj 2017.

    Kerum, daj naljepisi pršut na usta i bit ćeš pametniji.