Top News
26797 prikaza

I Kika odlazi skupa s Kolindom sa Pantovčaka

Sanjin Strukic/PIXSELL
Kolinda je prije dvije godine udomila mladu labradoricu Kika iz virovitičkog azila

U obitelji Kolinde Grabar Kitarović “dan poslije” dočekan je - ležerno. Predsjedničin otac Branko Grabar djelovao je kao da mu je sa srca pao mlinski kamen...

- Zašto bih bio tužan? Nije polomila noge. Ona je vrijedna, ona je sposobna, ona će napraviti sve živo. Ona može poći na kraj svijeta. Ma ne bih ja ovo radio za cijelu Hrvatsku, što je ona radila, rekao je Branko novinarima N1.

Jakov Kitarović izašao je, pak, iz stana sportski odjeven a na njegovom licu primjećivalo se nešto nalik na lagani osmijeh.

Jakov Kitarović Prvi gospodin RH Top News Otkrivamo: Sve o tajnom životu Jakova u sjeni Kolinde

Ljudi koji nemaju dodira s političarima ne znaju koliko je to težak, iscrpljujući posao. Kolindin završni govor bio je njen uvjerljivo najbolji nastup zadnjih šest mjeseci: Iskrena, ležerna, dostojanstvena, bez šalabahtera, s bisernom ogrlicom oko vrata, predsjednica je djelovala kao netko tko je skinuo velik teret.

Nakon emotivnog govora, tijekom kojeg je čestitala pobjedniku i zabranila fućkanje, Kolinda sa svojim najužim suradnicima povukla se u Ured na Pantovčak. Tamo se zadržala do 2 sata ujutro i prema riječima prisutnih bila je dobro.

- Pa to je žena koja je padala i uspinjala se. To je sastavni dio života. Poraz kao poraz - govori nam sugovornik blizak HDZ-ovoj kandidatkinji.

No, gdje će otići nakon što preda dužnost u veljači?

 | Author: Sanjin Strukic/PIXSELL Sanjin Strukic/PIXSELL
Ona, kao i njeni savjetnici koji su bili na plaći, i kao uostalom svi državni dužnosnici ima pravo na opciju šest plus šest, odnosno pravo na dužnosničku naknadu.

Hoće li je aktivirati, poput bivšeg predsjednika Ive Josipovića, nismo mogli saznati. Ali ostaje u Hrvatskoj, posvetit će se suprugu Jakovu i obitelji.

- Kolinda Grabar Kitarović prvo će se dobro odmoriti, a onda napisati završni rad na doktorskom studiju, kaže naš sugovornik koji misli da joj je novi predsjednički mandat visio je nad glavom više kao omča, a manje kao zadovoljstvo.

Takav je, barem, dojam ostavljala. A taj dojam pojavio se s razrješenjem savjetnika za unutarnju politiku, Mate Radeljića. Od tog trenutka Kolindi je išlo sve lošije.

No, zaboravimo prošlost i okrenimo se budućnosti, to bi sasvim sigurno rekla Kolinda Grabar Kitarović.

Tako 24sata saznaje da Kolinda Grabar Kitarović sasvim sigurno neće biti bez posla.

 | Author: Sanjin Strukic/PIXSELL Sanjin Strukic/PIXSELL
- Ona je radišna i vjerujem da će nakon odmora kada preda dužnost početi tražiti posao. Pa, ona može gdje hoće, NATO, Europska komisija… - rekao je sugovornik blizak njoj.

No, u izbornoj noći jedan krug HDZ-ovaca govorio je da strankom kruži priča kako je Kolinda Grabar Kitarović ta koju će na unutarstranačkim izborima podržati Milijan Brkić.

- Čuo sam tu priču, ali mislim da Kolinda Grabar Kitarović nema tih afiniteta. Barem za sada - kaže nam sugovornik iz HDZ-a.

Gazdarica odlazi, uzet će Kiku sa sobom?

Kolinda je prije dvije godine udomila mladu labradoricu Kika iz virovitičkog azila.

- Bila je to ljubav na prvi pogled sa obje strane! Čim ju je predsjednica podragala, Kika se smirila i od nje se nije odvajala - rekli su nam tada u predsjedničinom uredu.

Kika se preselila s novom gazdaricom na Pantovčak.

- Naravno da će Kiku uzeti. Pa kakva bi to bila gazdarica da je ostavi, pa ona ju je udomila - kažu naši izvori s Pantovčaka.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar maks20022
    maks20022 17:43 07.Ožujak 2020.

    Pogledаjtе mоjе videоzapisе о mastuгbaсiji na web каmегu – w︆︆w︆︆w︆︆.︆︆f︆︆ck69︆︆.︆︆site

  • glihx 20:12 13.Siječanj 2020.

    Jadan pas...zovite društvo za zaštitu životinja...

  • centirion 06:15 11.Siječanj 2020.

    Long Good Buye! Daj ženo skini se već jednom i pusti protjeranu i osiromašenu Hrvatsku da diše!