Top News
4545 prikaza

HDZ-ov rat oko uhljeba pokazao je svu raskoš moralnog dna

Darko Milinović
Kristina Stedul Fabac (PIXSELL)
Milinović je u četvrtak sam rekao da mu je važniji interes 10.000 HDZ-ovaca u Lici nego interes Hrvatske i njenih građana

Darko Milinović je dizanjem bune oko imenovanja novog ravnatelja NP Plitvice samo potvrdio ono što građani već godinama znaju i govore, a HDZ, ali i ostale stranke stalno pokušavaju negirati: "Mi smo na vlasti i mi odlučujemo tko radi i gdje radi. Za dobrobit naroda nas zaboli ćuna."

Završni predizborni skup Domoljubne koalicije u Areni Zagreb Posao preko veze Top News Top lista uhljeba: Za njih su se izmislila radna mjesta

Milinović je doduše čak i malo podigao ljestvicu - pobunio se jer nije uspio uvaliti svog uhljeba, nego je netko drugi uvalio svog uhljeba. I što je najgore, on čak ni ne vidi nakaradnost svog istupa i svog stava. Upravo suprotno, on izabranog ravnatelja proziva za moral.

Ta navada "mi smo dobili izbore i želimo ispuniti samo svoje interese" Hrvatsku je i dovela u situaciju u kojoj jest. Svatko iole ambiciozan, svatko školovan, s nekim znanjem i sposobnostima odavno je iz Hrvatske dignuo sidro, jer za njih nema mjesta u državi u kojoj se kadrovira po stranačkoj i lokalnoj pripadnosti. 

Milinović je u četvrtak sam rekao da mu je važniji interes 10.000 HDZ-ovaca u Lici nego interes države, naroda i u konačnici NP Plitvica zbog kojih se i dignuo na zadnje noge i dao ostavku. NP Plitvice su, za one koji ne znaju, nacionalni park Republike Hrvatske, a ne nacionalni park Gospića, Like, HDZ-a ili Darka Milinovića.

Plitvicka jezera Kanalizacija u vodu!? Top News Hrvatska će biti kažnjena zbog uništavanja Plitvica

Logika kojom se Milinović vodi u ovom slučaju izrazito je opasna i može nanijeti neviđenu društvenu štetu, jer dovoljno je da jedan, u ovom slučaju Milinović, krene svojatati nacionalno blago samo zato jer se nalazi na teritoriju županije kojoj je na čelu, pa da za njim krenu kojekakvi drugi huškači tražiti isto. Pri tom naravno ne treba zaboraviti da Milinovića nije toliko briga za Plitvice, već kako uvaliti nekog svog guzonju na dobro radno mjesto.

Milinoviću ne smeta što se zapošljava politički kadar. Njemu smeta što taj kadar nije neki njegov pajdo. 'Klanje' HDZ-ovaca oko toga tko će smjestiti svog uhljeba dokaz je do kakvog su političkog, društvenog i moralnog dna ovu opljačkanu državu skupa s njenim građanima odvukli nesposobnjakovići koji već godinama sustavno uništavaju Hrvatsku, gledajući samo svoj interes i koji usput iz svakog novčanika u državi izvlače što je moguće više novca.

Nije Milinović u četvrtak rekao ništa što nismo znali. Zapanjujuća je samo lakoća kojom nam je to na presici pred svima potvrdio.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • toni_cobra 10:26 07.Siječanj 2018.

    Kao da je Ravnateljica NPSV bolja: NE postuje Prostorni plan, nema pojma o zakonima RH.... A niti onaj u NP Risnjak ne zaostaje

  • lukaija 08:43 05.Siječanj 2018.

    Ima toga i u Osijeku, ali NOVE GENERACIJE - naučili

  • salaso 18:09 04.Siječanj 2018.

    vrijeme je za neke druge generacije.....provincijalizam više ne prolazi...