Top News
7204 prikaza

Hasanbegović ima novu metu - golferi će proći kao Tito

Zlatko Hasanbegović
Robert Anić (PIXSELL)
Nedavno izabrani zastupnik u gradskoj skupštini usprotivio se trošenju novca iz gradskog proračuna

Na sjednici Odbora za javna priznanja zagrebačke Gradske skupštine razmatralo se pokroviteljstvo nad brojnim manifestacijama, a jedna je posebno zapela za oko Zlatku Hasanbegoviću – golf turnir 'Zagorje vu srcu', prenosi Z1.
 
Kada je na dnevni red došla točka o sponzorstvu turnira Hasanbegović je uvodno pitao 'Tko se bavi golfom?', a HDZ-ov predsjedavajući Odbora Andrija Mikulića je odgovorio - golferi.

Politički tajnik stranke 'Neovisni za Hrvatsku' rekao je, među ostalim, kako 10.000 kuna svaki sudionik golf turnira iz džepa može izvaditi bez problema i kako mu se nerazumnim čini potez da porezni obveznici Grada Zagreba plaćaju bilo koji iznos za golf turnir jer je, kaže, riječ o dokoličarskom športu za one koji imaju višak novca i višak slobodnog vremena:

"Koja je to vrsta da ne kažem dokoličarskog športa u kojem svaka osoba koja se bavi golfom bez ikakvog problema iz svog džepa da ne osjeti može izvući 10 tisuća kuna i u tom smislu osim pokroviteljstva Gradske skupštine nerazumno mi se čini da se novac poreznih obveznika u bilo kojem iznosu troši za igrače golfa. Mislim, jednog elitističkog športa s kojim se bave isključivo i bez iznimke samo ljudi koji imaju višak novca i višak slobodnog vremena".

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Nikola Perić
    Neron 07:53 21.Rujan 2017.

    Iako je zadnja rupa,ali ovajput ima pravo.Neka promjene kape sa znakovljem i bit će miljenici Hase.

  • fukara 06:33 21.Rujan 2017.

    Ovdje je u pravu , inaće je bosanski primitivac.

  • Istinasesazna 16:33 20.Rujan 2017.

    Koliko god ga pokušavate ismijati čovjek je ovdje potpuno u pravu.