Top News
5524 prikaza

Gužva na Pantovčaku: Petorica kandidata idu protiv Kolinde

Express
express
Milanović će u utrku ući kao zadnji hrvatski suverenist, predstavljat će se kao čovjek koji je ušao u oštar sukob s bankarima, Njemačkom, Srbijom, Mađarskom...

Zoran Milanović je osigurao sredstva za kampanju koja će mu dati “konzorcij” imućnih prijatelja. Razradio je strategiju u kojoj će glavno pitanje biti kako se othrvati napadima s ljevice, koji će mu biti najopasniji...

Milanović će u utrku ući kao zadnji hrvatski suverenist, predstavljat će se kao čovjek koji je ušao u oštar sukob s bankarima, Njemačkom, Srbijom, Mađarskom... Neke od tih ratova je dobio, neke izgubio, ali nije se bojao započeti ih. Zasad na ljevici, u vječitom derbiju, ima samo jednog protivnika, Ivu Josipovića, koji je “catch all” kandidat, čija mreža u bazenu glasova lovi široko.

Naslovnica Express | Author: express express
Ako se kandidira za predsjednika Hrvatske, sudac Mislav Kolakušić - koji kao moralna alternativa kaljuži hrvatske javne scene na društvenim mrežama već ima velike grupe obožavatelja - mogao bi biti veliko iznenađenje. On je sudac koji brani male ljude, ustao je protiv Todorića, “lex Agrokora”, švicarca, sustava u kojemu zakoni ne štite pravo i pravdu, nego prijestupnike.

Sličan je i profil Bože Petrova koji se, doduše, pomiče na desno, gdje je velika gužva. Kolinda Grabar Kitarović je ikona desnice, predsjednica je, podržava je veliki dio HDZ-a, ali ne i vrh stranke, kojemu je stala na žulj kritiziranjem Vlade. Tomislav Karamarko također nije daleko od kandidature. Arbitraža s MOL-om mogla bi mu jako ići na ruku...     

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivana 20:00 14.Siječanj 2018.

    Čudotvorac Kolakušić morao bi za spas zemlje biti PREMIJER ! NE predsjednik. To mu nije jača strana. Pravno gledano ne bi mogao , ni imao moć rastjerati pravničku bulumentu, a vojno područje nije njegovo. Premala moć kao predsjednika za uspostavu ... prikaži još! reda. Samo PREMIJER, da zaista otjera svu ološ.

  • ruzicjagoda 19:13 13.Siječanj 2018.

    Kolinda kraljica

  • Avatar Nikola Perić
    Neron 08:17 13.Siječanj 2018.

    Milanović nije ni za vratara na Pantovčaku.Njegovu facu postaviti ispred nekog narodnjačkog zabavišta,da plaši posjetitelje,arogantan je dovoljno.