Top News
1366 prikaza

FOTO: Svečano 'otvorena' Bandićeva žičara na Sljemenu

Matej Mišić i Renato Petek šampanjcem proslavili 'otvaranje' žičare na Sljemenu
1/9
Davor Puklavec/PIXSELL
I dok razmišljate o godini koja je iza nas, smišljate novogodišnje želje, sigurno ćete se prisjetiti i nekih neispunjenih obećanja

Upravo jednog takvog obećanja prisjetili su se i zastupnici u Gradskoj skupštini Matej Mišić i Renato Petek koji su posljednji dan ove godine proveli na Sljemenu i šampanjcem proslavili još jedno neispunjeno obećanje gradonačelnika Milana Bandića. 

Najsuvremenija žičara na Sljemenu kako je najavljivao gradonačelnik, ona koja bi trebala prevoziti 1050 putnika na sat, kako je najavljivao trebala je biti puštena u pogon upravo posljednjeg dana 2018. godine. 

"Zašto se ja nisam prije rodio i sad ću poentirat, zašto ja nisam prije postao zagrebački gradonačelnik? Ne mogu krivit mamu ni dragog Boga al nisam. Ali pisat će u povijesti kad je napravljena ona, koliko je vozila i kad su građani napravili ovu. I poentiram, vozit ćete se zajedno sa mnom, ako budete htjeli jasno, ja i još devet ljudi prvi na Sljeme 31.12.2018. godine na Silvestrovo na Sljeme, a ususret Skijaškom kupu u siječnju 2019. godine, početkom siječnja. To je prava istina",  rekao je krajem 2017. godine gradonačelnik Bandić odgovarajući na zastupničko pitanje zastupnika Mišića u Gradskoj skupštini.

Danas su zastupnici sarkastično komentirali kako su čuvali svoje skije 12 godina od kada je gradonačelnik prvi puta najavio novu žičaru. Zato su svog plišanog majmuna 'zamolili' da ih uvede u čaroban svijet još nekih gradonačelnikovih neostvarenih obećanja.

Pogledajte galeriju.

1/9
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.