Top News
888 prikaza

Dalićka u ratu sa svima, kao i Kujundžić

Tjedan u Plenkijevoj Hrvatskoj
express
Tjedan iza nas obilježilo je curenje iskaza Martine Dalić i Ante Ramljaka, te štrajk radnika Uljanika

Procurili iskazi Dalićke i Ramljaka

N1 televizija objavila je iskaze Martine Dalić i Ante Ramljaka koje su dali Uskoku iz kojih je vidljivo da su premijer, ali i ministar Zdravko Marić znali puno više o tome što se događa u Agrokoru, te da nisu govorili istinu kada su rekli da nisu bili na sastancima na kojima su bili članovi skupine Borg.

Paralelno s objavom iskaza objavljeno je i da Martina Dalić namjerava objaviti knjigu u kojoj će otkriti sve što se događalo u zadnjih godinu dana otkako je krenula kriza u Agrokoru, što bi mogao biti njezin svojevrsni obračun sa svima. Nije joj ostao dužan ni Ante Samodol koji je objavio svoju prepisku s bivšom potpredsjednicom Vlade u kojoj navodi da mu je Dalić prijetila da joj pusti muža na miru.

Više o svemu pročitajte ovdje

Uljanik i 3. maj u štrajku

Radnici Uljanika i 3. maja krenuli su u najavljeni štrajk, a u Puli su se radnicima u prosvjedu pridružili i građani. Radnici su vikali "IDS lopovi" i "Mafija, mafija", ali i "Nećemo Končara", tražila se smjena Uprave, a na sastanku u Vladi direktori Uljanika odbili su odstupiti dok se ne nađe rješenje. Kako stvari stoje, država je sve dalje od toga da financijski pomogne Uljaniku, a o svemu više pročitajte ovdje

Otkazali festival ojkanja zbog branitelja

Treći festival ojkače, koji se u organizaciji petrinjskog pododbora Srpskog kulturnog društva "Prosvjeta" trebao održati u subotu, 25. kolovoza u Hrvatskom domu, odgođen je zato što je, nakon protivljenja nekih braniteljskih udruga i stranaka, 12 od 13 izvođačkih skupina otkazalo sudjelovanje, priopćeno je iz Društva Prosvjeta, koje je najavilo da će festival organizirati u studenome.

Ojkanje je inače jedno od najstarijih način hrvatskog pjevanja, koje je UNESCO zaštitio kao nematerijalnu baštinu, a o svemu je i obaviještne UNESCO. Ovo nije prva zabrana koju su tražili branitelji, a što im je sve do sada smetalo pročitajte ovdje

Kujundžić i dalje po svome

Ministar Milan Kujundžić je najavio kako će tražiti oduzimanje liječničkih licenca Željku Jovanoviću, Ines Strenji Linić i Boži Petrovu zbog njihovih istupa nakon smrti 22-godišnjeg Mattea Ružića.

"Ovo što su radili troje liječnika, Jovanović, Strenja Linić i Petrov, gdje su smrt mladoga čovjeka i tragediju obitelji koristili ili za dnevno političko skupljanje bodova ili pokazali krajnje neznanje o medicini gdje su bez dijagnoze davali terapiju.... A nije se pričekao nalaz inspekcije ili obdukcijski nalaz, oni su već davali presude i pritom zapravo blatili hrvatske liječnike, medicinske sestre i unosili nemir u hrvatsku javnost. Time je nanesena nesaglediva šteta hrvatskom narodu i zbog toga ću tražiti doživotno oduzimanje liječničke licencije za ovo troje liječnika, a s kolegama iz pravne struke konzultirat ću se ima li prostora za kazneno gonjenje", rekao je Kujundžić.

U međuvremenu su objavljeni rezulati istrage nesretnog Ružića, koji su pokazali da je Ružić preminuo zbog astmatskog bronhitisa i do tada neprepoznate srčane mane, odnosno mane krvnih žila. Njegova obitelj sumnja u istragu i tvrdi da Ružić nije imao nikakvu srčanu manu.

Više o svemu pročitajte ovdje

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Iskipotta
    Iskipotta 02:12 27.Kolovoz 2018.

    Dobrodošli na najbolju stranicu sex dating ==> Sexydrom.com