Top News
1730 prikaza

Bero vratio Aleksandru Kolarić u SDP

Aleksandra Kolarić
Luka Stanzl (PIXSELL)
Milanović ju je izbacio iz stranke nakon što je javno kritizirala Lex Perković

Aleksandra Kolarić, komunikacijska stručnjakinja i nekadašnja Račanova glasnogovornica, koju je Milanović potjerao iz stranke, vraća se u SDP. Predsjednik stranke Davor Bernardić to je potvrdio Indexu. 

Kolarić je i na druševenim mrežama dala naznake da bi se mogla vratiti. 

Podsjetimo, bivša članica stranke krajem prošle godine govorila je kako se neće vratiti u SDP jer 'ne postoji stvarna namjera demokratizacije stranke' i jer će 'SDP nastaviti propadati, kao i ostaci njegove vjerodostojnosti'.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ŽUTAWAKA 20:48 05.Lipanj 2017.

    Bravo Bero konsolidiraj stranku vrati ljude koji su izbačeni još u SDP-u ima ljudi koji će radom a ne demagogijama polučiti uspjeh. Bivši Forum mladih neka bude tu oni su kao i ti imali dobre učitelje socijaldemokracije. Milanoviću su šatoraši ... prikaži još!i demonstrirali snagu HDZ-a a vi svoju snagu pokazujte valjanim argumentima koje mogu samo lažima demantirati.