Top News
3321 prikaza

Amerikanci nemilosrdno trolaju Marka nakon svjedočenja

Mark Zuckerberg
Screenshot
Niz šala iznjedrilo je Zuckerbergovo saslušanje pred Kongresom

Svjedočenje Marka Zuckerberga ispred američkog Kongresa inspiriralo je brojne korisnike interneta i društvenih mreža da osmisle kako najbolje ilustrirati direktora Facebooka koji relativno starim kongresnicima objašnjava temelje funkcioniranja Facebooka.

Konsenzus je da staloženi Zuckerbeg nalikuje na Data-u, liku iz Star Treka dok je drugima bilo smješnije kako je tehnološki mag naizgled jedva suzdržavao smijeh dok je kongresnicima pokušavao pojednostavljeno objasniti kako funkcioniraju oglasi, postavke privatnosti i regulacija Facebooka.

Tvitove i meme-ove pogledajte u nastavku

1/23
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Artus 07:44 13.Travanj 2018.

    Za razumijevanje cijele priče nije nevažno ni to da je Zuckerberg cijelu ideju FB naprosto ukrao, a zatim platio neku siću dečkima koji se kuže u informatiku da je razrade.