Top News
44667 prikaza

Đakićev sin Srbima poslao ustašku čestitku za Božić

Ivan Đakić
Twitter
Mladež SDP-a se nada, skupa s građanima, da će nadležne institucije reagirati

Sin predsjednika HVIDRA-e i saborskog zastupnika desnog krila HDZ-a Josipa Đakića, Ivan Đakić pravoslavni je Božić sugrađanima pravoslavne vjere čestitao - slikom ustaše koji drži glavu zaklanog četnika. 

Kako nam poruka ne bi promaknula potpisao ju je s „Svim prijateljima ‘srbicima’ sretan bozic”.

Hrabri Đakić je objavu u međuvremenu uklonio, no Forum mladih SDP-a screenshot su objavili na svom Twitteru uz tvrdnju kako je to "bez sumnje, govor mržnje".

Nadležne su institucije pozvane da interveniraju, a to ne bi bio prvi puta da se radi Đakića diže frka. Direktor "at Hotel Divino", kako se opisuje na Facebooku, već je prijetio novinaru Ivanu Žadi koji ga je kazneno prijavio Općinskom državnom odvjetništvu u Virovitici jer mu je prijetio jer je ovaj, pak, pisao protiv njegova oca Josipa za kojeg bi Ivan, kako hrabro kaže, "spreman doživotno završiti u zatvoru".

"Onog Žadu ću zatući, ali ne moram ja prljati ruke. Platit ću, znam već i koga u Zagrebu da to napravi umjesto mene", vikao je, navodno, prenosi Večernji list.

Na Facebooku, izuzev uklonjenog ustaškog sadržaja, ima fotografije sebe sa sunčanim naočalama, brojnih automobila, a u jednom je trenutku kao profilnu fotografiju stavio sliku Vladimira Šeksa.

Žada je mladog Đakića opisao kao člana zlatne mladeži i sin čovjeka koji je "pijan od jutra do sutra".

Iz komentara je jasno da dok većina osuđuje takav čin, neki misle kako je to pokazatelj da "mali ima dobar smisao za humor".

"Ako to nije govor mržnje, onda ne znamo što je. Pozivamo nadležne institucije da reagiraju jer ovo je još jedan od nedopustivih činova!", napisao je Forum mladih SDP-a.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Apeturassa
    Apeturassa 00:56 10.Siječanj 2019.

    Želiš naći sebi ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.3xDate.top

  • Cukunio 10:33 09.Siječanj 2019.

    Obijesni mladi idiot koji (nesvjesno) podilazi interesima tipova kao što su Glasnović, Bujanec i - Pupovac.

  • maleticigor68 02:05 09.Siječanj 2019.

    antife sad svrsavaju..jebali vas I Tito I partizani...ZDS