Tehno
10034 prikaza

Za žene: U 2018. stižu roboti s bioničkim penisom

Muški seks roboti
screenshot/youtube
Početna cijena će biti oko 12500 eura, a klijentice će moći same "kreirati" osobnost i fizičke značajke

Prvo su postojale lutke na napuhavanje za seks, pa je tehnologija omogućila stvaranje naprednih seks robota ženske anatomije - s umjetnom vaginom koja oponaša pravu, a neke poput onih RealDolls mogu treptati, otvarati usta - pa i govoriti, s cijenom od oko 10 tisuća dolara.

Kao što je to obično bilo i kroz povijest, seks industrija je prvo mislila na muškarce, pa tek onda na žene, no ove godine na tržište stiže i napredna seks-igračka za pripadnice ljepšeg spola, piše Daily Mail.

Naime, osnivač tvrtke Realbotix Matt Mcullen najavio je kako će od ove godine prodavati muške seks robote, opremljene umjetnom inteligencijom i bioničkim penisom.

Muški seks roboti | Author: RealDolls RealDolls
Aplikacija koja će dolaziti uz njega omogućavat će korisnicama da odaberu i osobnost koja će odgovarati njihovom humanoidnom partneru, kako bi seks igračka postala što je moguće više realistična.

Muški seks roboti | Author: RealDolls RealDolls
Svih veličina i oblika

Ta aplikacija omogućuje androidima i da govore, uče te zadovoljavaju seksualne želje svojih klijentica. Muška verzija robota navodno će stajati oko 12500 eura, no očekuje se kako bi s većom proizvodnjom modeli mogli pojeftiniti.

- Što se tiče veličine penisa, roboti će dolaziti u svim oblicima i veličinama, po želji kupca - kaže Mcullen.

Pogledajte video:

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nelson 17:33 08.Siječanj 2018.

    dobru zabavu im želim

  • johny 15:28 08.Siječanj 2018.

    UŽAS ! BOLESNO !