Tehno
1348 prikaza

Apple u problemima: Vidjet ćemo što će biti s iPhoneom X

iPhone 8 koncept
YouTube screenshot
Apple je planirao proizvesti 40 milijuna iPhonea X ove godine, no doseći će samo pola

Redova za iPhone 8 nije bilo jer su mnogi kupci odlučili pričekati studeni i dolazak iPhonea X, a kako se čini, čekanje u redu će biti nužno za one koji bi htjeli Appleovu ovogodišnju zvijezdu. Prema izvještaju Nikkeija, Appleovi dobavljači moći će proizvesti samo 20 milijuna novih telefona do kraja ove godine, a Appleov prvi plan je bio oko 40 milijuna. Međutim, problemi u proizvodnji ekrana i izazovi s FaceID senzorom su usporili proizvodnju.

"Vidjet ćemo što će biti, ali radit ćemo što je više moguće kako bi proizveli što više uređaja možemo", rekao je Appleov Tim Cook za BuzzFeed.

Apple je u utorak objavio kako će telefona biti u njihovim trgovina kad krene u prodaju 3. studenog u 55 zemalja. Međutim, pitanje je za koliko kupaca. Dok su prije kupci čekali u redovima samo kako bi zbog prestiža bili među prvima s novim telefonom, sada će razlog za čekanje biti i taj jer ga drugačije neće moći dobiti.  

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.