Tehno
853 prikaza

Apple predstavio novo, crveno izdanje iPhonea 8

Crveni iPhone 8
YouTube
Iz američkog tehnološkog diva, hvale se svojim novim uređajem i to društveno osjetljivim

Apple je predstavio crveno izdanje svog novog modela pametnog telefona. Posebna boja bit će vezana uz iPhone 8, a povod za odabir upravo crvene leži u kampanji ovog tehnološkog diva i borbi protiv HIV-a i AIDS-a, na kojoj surađuju s Product (RED) organizacijom. U prodaju stiže godinu dana nakon predstavljanja iPhonea 7.

Nova verzija gotovo je ista kao i prethodna uz jednu manju izmjenu okvira oko ekrana, koji je na prošlogodišnjem model bio bijele boje, a sada je crne. Ažuriranje pak nije zahvatilo iPhone X, koji će i dalje biti dostupan u dvije boje, srebrnoj i crnoj. Apple je tako svoje netipične boje rezervirao za iPhone 8.

Model X bit će uključen u 'crveni program' pa će tako dobiti i kožnu crvenu masku

Crveni Apple | Author: YouTube YouTube

Nova izdanja dio su kampanje na kojoj Apple radi već godinama i kojoj je cilj financiranje različitih programa za borbu protiv HIV-a i AIDS-a diljem svijeta. Crvena boja dostupna je na nizu njihovih proizvoda i dodataka, piše Independent. 

"Ovo posebno izdanje crvenog iPhonea kombinira dvije boje, crvenu i crnu, a korisnicima omogućuje da i sami sudjeluju borbi protiv HIV-a i AIDS-a", rekao je Greg Joswiak, dopredsjednik Applea. 

Dodao je kako je napredak u razvoju popularnih iPhonea vidljiv i u ovom mpodelu posebno na zaslonu koji su, kako kažu iz Applea, ljepši nego ikad prije. Telefoni su opremljeni i najsnažnijim i najpametnijim čipom u pametnim uređajima s naprednom kamerom za postizanje nevjerojatnih fotografija i videa, kažu.

Ponosni smo što će crvena boja biti prisutna na našem odvažnom novom iPhoneu i nadamo se kako će se naši kupci složiti s našim mišljenjem kako je ovaj uređaj, poseban, specijalan", naglasili su iz Applea.  

Novi iPhone i njegova maska prodaju se po istoj cijeni kao i verzije uobičajenih boja. Cijena uređaja je 699 dolara.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.