Style
32902 prikaza

Za ovim su muškarcima uzdisale žene Jugoslavije

Žarko Laušević
1/13
YouTube screenshot
Za njima su ludovale horde žena, ali mnogi od njih bili su u dugogodišnjim sretnim brakovima

Frano Lasić

Postoje brojne priče, iako ih Lasić nikada nije potvrdio ali ni opovrgnuo, da su za njim žene doslovno čupale kosu i na sve moguće načine pokušavale da ih glumac primijeti. Četiri puta se ženio, a Lasića se smatra jednim od najvećih zavodnika s ovih prostora.

Frano Lasić | Author: YouTube screenshot YouTube screenshot

No, on je uvijek tu titulu odbacivao te nikada nije želio govoriti o broju žena u svom životu.

Frano Lasić | Author: YouTube screenshot YouTube screenshot

- Kad sam bio mlađi, bilo ih je više, a s godinama nešto manje. No, pravi gospodin se time ne hvali i ne komentira bivše ljubavi, džentlmenski je jednom rekao.

Dragan Nikolić

 | Author: YouTube screenshot YouTube screenshot

S Milenom Dravić bio je u braku više od četiri desetljeća te su niz godina slovili za najljepši glumački par bivše države. No, isto tako godinama su bili na meti tračeva i raznih priča da se rastaju.

 | Author: Wikipedia Wikipedia

Dragan je tako jedom rekao da bi znancima na ulici umjesto pozdrava znao doviknuti – "još smo zajedno". Dragan Nikolić umro je u ožujku 2016. godine, nakon što se dugo vremena borio s teškom bolešću. 

Žarko Laušević

Osvojio nas je brojnim ulogama  u filmovima poput ‘Sivog doma’, ‘Braća po materi’, ‘Dogodilo se na današnji dan’, ‘Kaži zašto me ostavi’, ‘Oficir s ružom’ za čiju je ulogu dobio i Zlatnu arenu na Pulskom filmskom festivalu.

Žarko Laušević | Author: YouTube screenshot YouTube screenshot

No, većinu žena je osvojio svojim šarmom i seksepilom koji je u potpunosti došao do izražaja u filmu “Oficir s ružom”.

Žarko Laušević | Author: Srdjan Ilic (PIXSELL) Srdjan Ilic (PIXSELL)

Mnoge žene su bile ljubomorne na Kseniju Pajić koja je bila tada njegova filmska partnerica te imala prilike uživati u njegovim zagrljajima

Zdravko Čolić

 | Author: YouTube screenshot YouTube screenshot

Pjevač prije nego što je uplovio u brak sa suprugom Sandrom bio je veliki zavodnik i slomio je mnoga ženska srca. A o tome najbolje govore i mnoge njegove pjesme posvećene ženama.

Zdravko Čolić | Author: Petar Glebov (PIXSELL) Petar Glebov (PIXSELL)

- Za mene svako žensko biće ima posebnu energiju. Mislim da su sve žene predivne, da je svaka žena kraljica. Sve one imaju ono nešto, te svakoj treba posvetiti pažnju i poštovanje, rekao je jednom Čolić.

Boris Dvornik

 | Author: YouTube screenshot YouTube screenshot

Jedan od naših najvećih glumaca ljubav svog života, suprugu Dianu, upoznao je u Splitu, poslije premijere ‘Devetog krugа’.

 | Author: boris šćitar - Pixsell boris šćitar - Pixsell

Ona je tada imаlа sаmo petnаest i pol godinа. No, Boris je jednom prigodom priznao da ju je prvi put ugledao nа Pjаci kada je bila okružena prijateljicama, i samo je čekao prvu priliku da bude sama kako bi joj prišao i osvojio njezino srce.

Velimir Bata Živojinović

Mogao je imati mnoge žene no legendarni glumac Bata Živojinović imao je Julianu – Lulu.

 | Author: YouTube screenshot YouTube screenshot

Njih dvoje dijelili su više od 60 godina zajedničkog života. Glumio je u više od 250 filmova i nekoliko desetaka TV serija, a uvijek je isticao da je njegova Lula osnova njegova sretna i stabilna života kada se ugase svijetla reflektora.

 | Author: YouTube screenshot YouTube screenshot

I tako je ostalo sve dok se nije ugasio i njegov život u svibnju 2016. godine.

Nebojša Bakočević

Pamtimo ga kao Darka iz filma ‘Kako je propao rokenrol’, a osim što je osvajao Anicu Dobru na filmskom platnu, i izvan filma osvajao je žene. To je i sam priznao izjavivši da je lud za ženama.

 | Author: YouTube screenshot YouTube screenshot

- Akademiju sam upisao zbog žena. U životu me zanimaju isključivo dvije stvari: hrana i žene. Za Oscara me zaboli uho. Volim vesele, lijepe i pametne žene. Još je davno Leonard Cohen napisao da će žene jednog dana preuzeti sve u svoje ruke, a muškarci će se baviti svojim djetinjastim poslovima, kao što su umjetnost, poezija…

 | Author: YouTube screenshot YouTube screenshot
One i onako održavaju ovaj svijet u životu”, izjavio je glumac u jednom od svojih rijetkih intervjua, a gledali smo ga nedavno u seriji 'Vratit će se rode'.

Goran Bregović

 | Author: Tumblr Tumblr

Prozvali su ga i Casanovom Jugoslavije. Za njim su jurile horde obožavateljica, a mnogim ženama koje su prošle kroz njegov život posvetio je pjesme. I sam je priznao da su na njega žene oduvijek bile slabe.

 | Author: Petar Glebov (PIXSELL) Petar Glebov (PIXSELL)

No, priznao je i da ne vjeruje u to da se žene zavode. U jednom intervjuu istaknuo je da smatra da su one te koje biraju. “Muškarci samo misle, ili ih žene jednostavno ostave u tom uvjerenju, da su oni ti koji zavode”, izjavio je muzičar.

Vlado Kalember

Na vrhuncu slave Srebrnih krila dobivao je tisuće pisama, obožavateljice su ludjele za njim.

 | Author: YouTube screenshot YouTube screenshot

Cure su na njegovim nastupima padale u nesvijest, po jednom koncertu hitna pomoć bi imala po desetke intervencija.

 | Author: Žarko Bašić/ Pixsell Žarko Bašić/ Pixsell

No, on džentlmenski nikada nije želio otkriti koliko žena je osvojio, nego čak tvrdi da je često bio usamljen.

Ljubiša Samardžić - Smoki

Rođen je u Skopju u rudarskoj obitelji. Studirao je pravo, a onda završio Akademiju dramske umjetnosti u Beogradu.

Ljubiša Samardžić | Author: YouTube screenshot YouTube screenshot

Igrao je u više od sto filmova i TV-serija, a proslavile su ga uloge u ratnim filmovima 'Walter brani Sarajevo', 'Sutjeska' i 'Bitka na Neretvi'.

Ljubiša Samardžić | Author: Žarko Bašić/ Pixsell Žarko Bašić/ Pixsell
Obožavala ga je i hrvatska publika, a osvojio je šest Zlatnih arena. Veliki šarmer i džentlmen sve do svoje smrti u rujnu prošle godine bio je vjeran samo jednoj ženi - svojoj supruzi Mirjani koja je uvijek isticala da je Ljubiša brižan otac i suprug.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ruzicjagoda 19:23 13.Siječanj 2018.

    8:2

  • expres 19:49 03.Siječanj 2018.

    To je bilo tako davno da više nije ni istina.

  • uskook 19:32 03.Siječanj 2018.

    O da... (komentar suvišan...)...