Style
6644 prikaza

VelociRaptor: Mrcina od dva milijuna kuna na šest kotača

Hennessey VelociRaptor 6X6
1/11
Hennessey
Osnivač tvrtke Hennesey kaže da su odlučili podići terence na jednu višu razinu luksuza i ekskluzivnosti

Kada je riječ o velikim i agresivnim terenskim vozilima, ne mogu biti puno veći od Hennessey VelociRaptora.

Zamisao američke tvrtke za preuređivanje automobila Hennessey Performance Engineering bila je uzeti Fordovog terenca Raptor i pretvoriti ga u pravo čudovište.

Američka inženjerska tvrtka nudi prilagodbu samo 50 takvih vozila godišta 2017-18 pod njihovom značkom, čime već neuobičajeno čudo šest kotača još poželjnije.

S doista impresivnih 605 konja, modificirani kamion dolazi sa šest kotača od 20 inča, nadogradnjama prednjih i stražnjih branika, LED svjetlima i roll-barom.

Hennessey VelociRaptor 6X6 | Author: Hennessey Hennessey

Uzevši u obzir da standardni ​​Ford Raptor ima snagu snage od "samo" 450 konja, to je jedna značajna nadogradnja.

Ali ove izmjene neće biti jeftine.

Za prepravljeni Ford, potencijalni kupci mogu očekivati ​​da će izdvojiti nešto više od dva milijuna kuna (349.000 dolara) i to za osnovni model.

Hennessey kaže da je ideja za šest kotača pala im na pamet nakon što su primili mnoštvo narudžbi za njihove preinake modela iz 2010..

Osnivač i šef tvrtke John Hennessey je rekao: "Naš VelociRaptor 6X6 je čista agresija na kotačima - svih šest. Novi 2017 Raptor će biti jedan od najboljih kamiona koji su ikada izgrađeni. Izuzetno smo uzbuđeni što bismo ga mogli podići na višu razinu kako u pogledu izvedbe tako i ekskluzivnosti."

Pogledajte galeriju.

1/11
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.