Style
1752 prikaza

Sportski dizajn i luksuz za 29,5 milijuna eura

Jahta Blue Runner 49
1/10
Rossinavi
Za godinu i pol dana iz talijanskog brodogradilišta izlazi nova superjahta

Koncept Blue Runner 49 novo je plovilo sportskog dizajna, koje se upravo dovršava na nacrtnom stolu projektnog ateljea Arrabito Naval Architects, a na tržištu bi se trebala pojaviti 2020. godine. Ovih dana objavili su nove detelje eksterijera i interijera. 

Jahta Blue Runner 49 | Author: Rossinavi Rossinavi
Riječ je o 49-metarskoj superjahti koja ima obrnuti dizajn pramca i aluminijski trup. Novi koncept će, kako kažu, ponuditi smještaj za maksimalno deset gostiju u pet komfornih kabina, piše Boatinternational.

Jahta Blue Runner 49 | Author: Rossinavi Rossinavi
Master suite zauzima puni volumen između lievih i desnih prozora, od poda do stropa i prostire se cijelom širinom trupa.

Jahta Blue Runner 49 | Author: Rossinavi Rossinavi
Pogonit će ju dva MTU dizel motora koji će ovom prekrasnom brodu dati maksimalnu brzinu od 19 čvorova i radijus kretanja od 3.800 nautičkih milja pri optimalnoj brzini krstarenja od 12 nautičkih milja na sat.

Jahta Blue Runner 49 | Author: Rossinavi Rossinavi
Spremnik za gorivo može uskladištiti 50.000 litara diesela, a spremnik za vodu 6.500 litara. Rossinavi je objavio detalje o projektu na Monaco Yacht Showu 2018. Projekt Blue Runner 49 , kad izađe iz brodogradilišta, koštat će 29.500.000 eura.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.