Style
5066 prikaza

Prada izbacila dizajnersku spajalicu - cijena je urnebesna

Pradina spajalica
screenshot/youtube
Nismo morali dugo čekati da društvene mreže polude nakon bizarnog novog proizvoda talijanske modne kuće

Modna kuća Prada svojim je novim proizvodom debelo ugazila u kategoriju "ovo je nešto što vam nikad neće trebati, a i da vam treba nećete je kupiti".

Naime, ova talijanska modna kuća u Barneysu je počela prodavati luksuznu verziju spajalice za papir po cijeni od 180 dolara i naravno da nismo morali dugo čekati da društvene mreže polude.

Pradina spajalica | Author: screenshot/youtube screenshot/youtube
Pradina spajalica napravljena je od srebra, ali za razliku od običnih spajalica ova je predviđena kako biste zajedno, na okupu držali novčanice, a ne papire.

Pradina spajalica dugačka je šest centimetara i čak ima mali, sićušni ugravirani logo Prade.

Gotovo nitko ne može naći opravdanje zašto jedna spajalica košta toliko puno, makar bila Pradina i makar bila od srebra.

Ovo inače nije prvi put da neka velika modna kuća radi ekstra skupu verziju nečeg jeftinog. Balenciaga je nedavno bila ismijana nakon što su na tržište izbacila torbu koja izgleda identično kao Ikeina torba za shopping, ali Balenciaga je na svoju torbu nabila cijenu od skoro 13 tisuća kuna, dok Ikeina vreća košta od 3,99 do 19,90 kuna.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.