Style
10741 prikaza

Najglamurozniji par na svijetu milijune troši na zdravlje

Gisele Bundchen i Tom Brady
1/5
AURORE MARECHAL/Press Association/PIXSELL
Svoj privatni život drže daleko od očiju javnosti, a poznati su po svojoj opsesiji prema zdravom životu

Jedan su od najljepših parova u SAD-u, ona poznata i nekada najplaćenija manekenka na svijetu, a on san svake navijačice, jedan od najuspješnijih quarterbackova u povijesti američkog nogometa. Tom Brady i Gisele Bündchen mnogi nazivaju najmoćnijim parom na svijetu koji su u braku 10 godina.

Iako je na pragu 42. godine nedavno je sa svojim Patriotsima osvojio šesti naslov pobjednika NFL-a, Super Bowl. Brady je jedan od najvećih quarterbackova u povijesti ovog sporta, koji je vlasnik najvećeg broja pobjeda u Super Bowlu, njih šest u svojoj 19-godišnjoj karijeri u NFL-u.

Njegova supruga, po pisanju Forbesa, deset je godina bila najplaćeniji model na svijetu, a iako je u zasluženu mirovinu otišla 2015. godine i dalje ostaje pri vrhu najplaćenijih modela i manekenki. 

Uživaju u svojoj slavi i bogatstvu a između ostalog bili su i vlasnici i dvorca vrijednog 20 milijuna dolara a od tada su kupili i stan u New Yorku s predivnim pogledom. Surađuju s nizom luksuznih brendova. Brady je četvrti najplaćeniji igrač u povijesti NFL-a koji je dosada zaradio 217,2 milijuna dolara. Po sezoni zarađuje oko 15 milijuna dolara, a redovito je pristajao na smanjenje ugovora kako bi održao konkurentnost kluba, piše Business Insider.

Od ugovora sa proizvođačima sportske opreme poput Shieldsa, Under Armoura, ali i slušalica Beats by Dre, zarađuje oko osam milijuna dolara godišnje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“The tree that never had to fight For sun and sky and air and light, But stood out in the open plain And always got its share of rain, Never became a forest king But lived and died a scrubby thing. The man who never had to toil To gain and farm his patch of soil, Who never had to win his share Of sun and sky and light and air, Never became a manly man But lived and died as he began. Good timber does not grow with ease, The stronger wind, the stronger trees, The further sky, the greater length, The more the storm, the more the strength. By sun and cold, by rain and snow, In trees and men good timbers grow. Where thickest lies the forest growth We find the patriarchs of both. And they hold counsel with the stars Whose broken branches show the scars Of many winds and much of strife. This is the common law of life” Douglas Malloch #3days

A post shared by Tom Brady (@tombrady) on

Njegova zarada ipak nije ni blizu njegove supruge, koja i u mirovini zarađuju oko 10 milijuna dolara godišnje, a kako kažu upućeni na pragu je da upiše milijardu dolara od zarade u karijeri. U tome joj pomažu i jako luksuzni ugovori koje ima sa velikim brendovima, uključujući Chanel, Louis Vuitton, Calvin Klein, i Pantene.

Kompanije su zaradile milijune na njezinom liku i djelu, a pretpostavlja se kako su linije sandala Grendene, linija donjeg rublja Hope, linija kozmetičkih proizvoda Sejaa Pure Skincare i ostale generirale oko milijardu dolara od godišnje prodaje.

Brady surađuje s Astonom Martinom, i uživa u njihovim automobilima.  Posebno u limitiranoj verziji izdanja posebno za njega Vanquish S Volante. Proizvedeno ih je samo 12 a prodani su, svaki po cijeni od 360.000 dolara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Generate an emotion. @astonmartinamericas and @tb12sports

A post shared by Tom Brady (@tombrady) on

Njegov ugovor sa brendom Ugg zbunio je mnoge, s obzirom kako nije su ga većinom birale žene. 

Brady i Bundchen bili su vlasnici vile od 20 milijuna dolara u Los Angelesu. A budući da su ljubitelji zdrave prehrane uzgajali su i svoje kokoši kako bi mogli uživati u svježim jajima svakog dana. To veličanstveno zdanje  2014. godine prodali su Dr. Dreu za 40 milijuna dolara.

2013. godine navodno su bili u potrazi za novim stanom u New Yorku, pa su odabrali stan u neboderu za 11,7 milijuna dolara.

Gisele Bundchen i Tom Brady | Author: XPX/Press Association/PIXSELL XPX/Press Association/PIXSELL
Nakon tri godine stan su ponovno stavili na tržište po cijeni od 17,25 milijuna dolara. I to zato što im se svidio stan s pogledom na more u Tribeci kojeg su kupili za 20 milijuna. Prije New Yorka živjeli su u Bostonu, a stan prodali 2012. godine za 9,2 milijuna. 

No kuće su Bradyjeva jedina luksuzna kupovina, a osim Aston Martina njegovi automobili sasvim su 'obični', pa je tako prometnu nesreću jednom doživio vozeći stari Audi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Date night ❤ #Patriots super bowl ring ceremony

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on

Ako ostavimo njihove milijune postrani oni su obični, tipični roditelji, a Brady se ne srami razgovarati s djecom i od njih učiti o svim stvarima koje su sada u modi. Pravi je 'starac' pa mu ni ne smeta slikati se u takvim pozama, pa i tenisicama za koje će mnogi reći da su staračke. Voli se glupirati a to je učinio i nakon što je udomio psa i obavijestio sve o tome sa videom Lion King na Facebooku.

Vožnja u Disneylandu jedna je od najluđih stvari s kojima se bavi, a nekada se ili sam ili pratnji supruge pojavljuje na posebnim eventima, kao što je bila i Met Gala 2017. godine.

No i jedna i drugi vole najčešće uživati u privatnom životu daleko od očiju javnosti, a on za sebe kaže kako je samo običan otac koji voli graditi kule od pijeska sa svojom djecom.

Rado će svoje milijune dati i mnogobrojnim humanitarnim organizacijama, a jednoj je organizaciji za borbu protiv raka poklonio 6,5 milijuna dolara i obrijao svoju glavu. Njegova supruga također se bavi humanitarnim radom, a osim donacija za Haiti 2009. godine, redovno podržava rad UN-a, Svjetskog fonda za  prirodu, St. Jude Children's Research Hospital, (RED), i St. Francis Food Pantries and Shelters.

Surađuje s nizom neprofitnih organizacija posebno onima koje pomažu njezinom rodnom Brazilu, dio svoje zarade donira i za zaštitu Amazone, a podržava i niz drugih brazilskih organizacija.

Čini se kako dosta svog vremena, zarade i života posvećuju zdravom načinu života, pa tako uživaju u zdravoj hrani koju im priprema osobni kuhar. Izbjegavaju šećer i rajčice a krema od avokada im je prava poslastica.

I djeca su na zdravoj dijeti, a hrane se 80 posto povrćem. Brady prodaje priručnik za prehranu koji je po cijeni od 200 dolara prodan odam čim je izašao u prodaju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Loving Life! ❤️❤️❤️

A post shared by Tom Brady (@tombrady) on

Po ipak malo skromnijoj cijeni, za 20 dolara, prodavao je knjigu The TB12 Method: How to Achieve a Lifetime of Sustained Peak Performance koju su mnogi nazvali "Biblijom sportaša". No tu i tamo uživa u nekim slatkišima. Izbjegava alkohol, osim u posebnim prigodama poput dočeka Nove godine, a od mamurluka se liječi TB12 elektrolitima.

U tome ga prati i Bundchen koja uživa i u domaćoj hrani.

Ima i osobnom trenera i zdravstvenog gurua Alex Guerrera s kojim radi jednom dnevno, a njegovi savjeti uključuju i duhovno vodstvo, prehranu, masažu i sl. Supruga se bavi jogom u kojoj joj se nekad priključe i djeca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The life I live today is an accumulation of dozens of conscious decisions. When I was younger, I took advantage of the doors that swung open for me. But as I’ve gotten older, I’ve started to push the doors open—for myself. If we make choices more consciously, and with greater self-awareness, we will find ourselves more closely aligned to our purpose in life, whatever it may be. #lessons 📖 A vida que eu levo hoje é o acúmulo de dezenas de decisões que tomei. Quando eu era mais jovem, aproveitei as portas que se abriram para mim. Mas, com o passar dos anos, comecei eu mesma a abrir as portas. Se fizermos escolhas mais conscientes, e com uma maior compreensão de nós mesmos, estaremos mais alinhados com o nosso propósito na vida, seja ele qual for. #aprendizados

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on

Nekada će vježbati i u Bradyjevoj teretani TB12 u Bostonu, a uživa i u borilačkim sportovima, koji joj jako dobro idu. Zajedno će ponekad zaigrati i američki nogomet u dvorištu. 

Putuju, pa su tako između ostalog bili u Aziji i Kataru, a Brady se okušao i u hrvanju u Japanu.

Osim povremenih izuzetaka ovaj je par jedan od rijetkih koji se svojim bogatstvom i luksuzom ne razbacuje, već žive pomalo jednostavnim životom.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.