Style
4211 prikaza

Luksuz u oblacima za one dubokog džepa

Zrakoplov Four Seasons Private Jet
1/3
Screenshot/Youtube
Ovaj luksuzni zrakoplov posebno dizajniran za putnike dubljeg džepa u zraku bi trebao biti 2021. godine

Potpuno prilagođeni Airbus A321 LR dio je nove kolekcije The Four Seasons Private Jet-a. Ovaj luksuzni model zrakoplova u zraku bi se trebao naći 2021. godine, a imat će, kako kažu, "najširu i najvišu kabinu".

Imat će dovoljno mjesta za 48 putnika, i dovoljno prostora za sve aktivnosti njihovog ugodnog druženja. Svaki od posebno dizajniranih kužnih stolaca ima dva metra osobnog prostora uz dodatni otoman, ako putnici budu imali potrebu da privuku sjedalo bliže nekom od svojih suputnika, piše CNN. 

"Prilikom dizajniranja novog osobnog zrakoplova bili smo inspirirani glamurom i prestižom putovanja zrakoplovima u prijašnjim vremenima, kada je svaki let imao neku posebnu prigodu", kaže Dana Kalczak iz Four Seasons Hotels and Resorts.

"Uz poseban fokus na ugodno i funkcionalno putovanje, naš je cilj kreirati okruženje koje potiče spontanu interakciju među putnicima, i tako naglašava moć povezivanja i komunikacije", naglasila je. 

Posebno ističu i chefa koji će na letu pripremati jela "inspirirana samim putovanjem", a to područje druženja, prikazivanja kulinarskih vještina i ostalog odvijat će se u dnevnom boravku.

Najava ovog novog luksuznog zrakoplova dolazi četiri godine nakon što je ova kompanija iz Toronta pokrenula svoj prvi privatni zrakoplov za grupne izlete po dogovoru. Svako putovanje uključuje i transport na tlu, planirane ekskurzije, obroke, pića i neke druge usluge u nekim nekretninama u vlasništvu Four Seasons. 

Gulfstream G280 Luksuzan prijevoz Style Vladari neba: Ovo je nova generacija privatnih aviona

Sadašnji zrakoplov Boeing 757 ima ima dvostruki motor koji može letjeti i na dugim i kratim rutama, ovaj su put odabrali Airbus A321 LR zbog njegove bolje prilagodbe potrebama putnika. 

"Iskustvo je to koje definira moderni luksuz zračnog putovanja i potiče povezivanje među ljudima, a naša potreba za inovacijom te gotovo savršene zadovoljne ocjene korisnika, dovele su do razvoja novih mogućnosti da se doživi ovo iskustvo kao nikada prije", kaže Christian Clerc, predsjednik Worldwide Hotel Operations at Four Seasons.

Za sada putnici i dalje mogu rezervirati letove na njihovim postojećim zrakoplovima, a cijene se kreću oko 147.000 dolara po osobi.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.