Style
9178 prikaza

Atlantis 2: Najelitniji hotel na svijetu otvara se 2020.

Atlantis 2
Screenshot Youtube
Ovaj megaprojekt košta 1.4 milijardi dolara, a osim resorta imat će i ekskluzivne rezidencije na prodaju

Hotel Atlantis, smješten na umjetnom otoku Palm Jumeirah u Dubaiju je od svog otvaranja 2008. godine bio sinonim za bogatsvo. Već na otvaranju postao je magnet za slavne i bogate, koje je Atlantis privukao svojim brojnim atrakcijama, ali prije svega najspektakularnijim hotelskim sobama u Emiratima.

No, novi projekt, Atlantis 2, mogao bi debelo 'prešišati' original. Atlantis 2 bi trebao biti gotov do kraja 2020. godine, a ovaj megaprojekt će Dubai platiti 1.4 milijarde dolara. Gradi ga grupacija Kerzner, koja je napravila prvi Atlantis, a inače su specijalizirani za izgradnju luksuznih resorta po cijelom svijetu.

Atlantis 2 će biti smješten tik do mora na Palm Jumeirahu i prostirat će se na 63 hektara. Dizajn hotela je veličanstven, a dominira "spa-most" koji spaja dva tornja. Gostima će na raspolaganju biti privatni infinity bazeni, za njih će kuhati slavni kuhari kao što su Heston Blumenthal i Jose Andres, a u Dubaiju ga najavljaju kao novu generaciju superluksuza.

Kompleks se počeo graditi 2014. godine, a dva tornja imaju različitu namjenu. Jedan je resort, a u drugom će se nalaziti rezidencije, koje su namijenjene za prodaju. Spa-most kojim su spojena dva tornja, puni su bazena, loungea, te 'oazama' za vježbanje i opuštanje.

Atlantis 2 | Author: Screenshot Youtube Screenshot Youtube
Toranj koji se odnosi na resort imat će 795 soba i apartmana na 43 kata, kao i privatne klubove, restorane i barove. U rezidencijalnom dijelu bit će 231 apartman koji će imati od dvije do pet soba, a najmanje početna cijena je dva milijuna dolara. Sve rezidencije imaju vrt s terasom i infinity bazen, a stanari će imati i privatnu plažu.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar JenniferWE92
    JenniferWE92 07:17 03.Lipanj 2020.

    Jеstе li ikаd pгоbali сybегsex? Dаjmо vеčeгas jednо drugоm zadovоljstvо! –– w​​w​​w​​.​k​i​s​s​t​​o​​k​​.​​c​​o​​m

  • Avatar BarbaraAO96
    BarbaraAO96 05:09 31.Svibanj 2020.

    Dorothy, 32. w​​w︅︆​w​.​l​​o︅︆ve​​x​​x​​.​c​︅︆l​​u​b

  • Avatar ElizabethOI91
    ElizabethOI91 01:31 30.Svibanj 2020.

    Sandra, 28. w​​w︅︆​w​.​l​​o︅︆ve​︅︆​x​​x​​.​c​︅︆l​​u​b