Life
12239 prikaza

ZET-ova vozačica iz Dubrave vozila najvrednije putnike ikad

Nikolina Žiljak vozi bus s Vatrenima
1/5
Patrik Macek (PIXSELL)
Vozačica koja je vozila naše Vatrene od aerodroma prema središtu Zagreba je iskusna Zetovka koju kolege iznimno cijene

Bila je oduševljena kad ju je voditelj smjene nazvao u petak i javio joj da će ona imati čast voziti naše dečke od aerodroma do Trga bana Jelačića", kaže Domagoj Zeba, glasnogovornik ZET-a.

Njezino ime je Nikolina Žiljak i iskusna je vozačica koja za zagrebačko prijevozno poduzeće radi već 9-10 godina. Kolege ju iznimno cijene i kažu da je izvanredna vozačica, pa su joj zato i povjereni naši srebrni nogometni reprezentativci.

Nikolina Žiljak, vozačica ZET-a | Author: Patrik Macek (PIXSELL) Patrik Macek (PIXSELL)

"Sigurno ne bismo dopustili bilo kome da vozi naše Vatrene. Oni su sto posto u sigurnim rukama", rekao je Zeba. 

Inače, Nikolina Žiljak vozi buseve iz garaže u Dubravi i putnici koji kreću u raznim smjerovima ili dolaze na ovu početnu stanicu dobro ju poznaju jer vozi na linijama koje kreću iz ovog zagrebačkog kvarta. 

Nikolina Žiljak vozi bus s Vatrenima | Author: Patrik Macek (PIXSELL) Patrik Macek (PIXSELL)

Ovaj dan će joj zasigurno ostati u sjećanju do kraja života. Na krovu busa vozila je najvrednije putnike ikad - dečke koji zajedno vrijede 370 milijuna eura. Od trenutka kad je preuzela bus u garaži, pa kad je s njim došla u Zračnu luku Franjo Tuđman i onda korakom do Trga bana Jelačića, pazeći na naše Vatrene koji su skakalo po krovu, ali i na destke tisuća ljudi koji su iskakali pred autobus, smjena joj je trajala neprekidno više od 10 sati. 

Nikolina Žiljak vozi bus s Vatrenima | Author: Patrik Macek (PIXSELL) Patrik Macek (PIXSELL)

"Smjena inače traje sedam sati, ali dobit će prekovremene i sigurno sutra dobiva slobodan dan", zaključio je njezin voditelj Damir Kostanjski koji za kolegicu ima samo riječi hvale.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nelson 10:12 17.Srpanj 2018.

    pamtit ce to cijeli život