Life
85994 prikaza

Žene plaćaju 800 kuna mladićima za oralni seks

Fotografije iz filma Heading South
screenshot/youtube
Muškarci su prezgodni, mladi i spremni na sve - pa ne čudi da dobrostojeće zapadnjakinje odlaze u zemlje Trećeg svijeta zbog njih

Privlačna žena otpija gutljaj koktela u hladu bambusove sjene. Pijesak je predivno bijel, a more doziva nevjerojatnom nijansom akvamarina. Pristupa joj mladi muškarac i zasipa je komplimentima  - ona je najljepša žena koju je vidio na svijetu. Već se godinama nije osjećala tako, doista vjeruje da je poželjna.

No, ta romantična ljetna romansa nije ono što se na prvu čini. Žena je bijela, u kasnim 50-ima, a muškarac crnac, u naponu snage sa svojih 18 godina. Iako je to radnja slavnog kontroverznog filma Heading South, to je i realnost današnjeg seks turizma.

Ilustracija ženskog orgazma i oralnog seksa PREFERENCIJE Life Stručnjaci napokon otkrili što žene točno žele u seksu

Današnji resorti za odmor u zemljama u razvoju poput Kute na Baliju, Negrila na Jamajci, Boce Chice i Sosue u Dominikanskoj republici su postali stanica Trećeg svijeta za žene turistice željne seksualne ugode.

Kompanije koje organiziraju odmore čak i promoviraju pakete kao seks odmore za slobodne dame. Te žene, koje mogu biti od tinejdžerica do baka, ne žele vezu, već dobar seks bez obaveza, a u mora za to doista ima puno riba.

Fotografije iz filma Heading South | Author: screenshot/youtube screenshot/youtube
Uzmite za primjer Jamajku, gdje 17 posto stanovništva živi ispod granice siromaštva. Valjanje na plaži tamo postaje dobar način zarade za mlade muškarce, kojima mogu prehraniti sebe i svoju obitelj, piše Independent.

Među seks turistima sve više žena

Nije ni čudno da oni radije biraju starije dame, koje su za seks spremnije platiti više od onih mlađih. U Negrilu, muškarci mogu zaraditi oko 650 kuna za seks sa ženom, dok je cijena za pružanje usluge oralnog seksa, koji se na Jamajci smatra tabuom, iznosi oko 800 kuna.

Velik broj muškaraca unajmljuju se pod krinkom posla "vodiča", no često iz cijelog paketa oni kao pružatelji seksualnih usluga dobivaju skupe večere i prenoćište u luksuznom smještaju.

Kolumbijski otok poroka za 5000 dolara Life Otok orgija: 4 dana neograničene koke, cuge i prostitutki

Definicija seks turista je odrasla osoba koja putuje s ciljem ostvarenja legalnog seksa na kojeg pristaju obje strane, najčešće u zamjenu za novac ili poklone. I dok većina ljudi pretpostavlja da su seks turisti muškarci, dok se odnos između sredovječnih dama i mladića s plaže smatra samo nekom vrstom bezazlene zabave. Kao i često puta u seksu, i u ovom postoje dvostruki standardi.

Jane, koja ima 67 godina, provela je prošlih 10 godina sve svoje odmore u zapadnoj Africi. Ona obožava tamošnje ljude, kulturu i hranu, a osobito muškarce.

Ne želim nekom prati i kuhati, već seks i romantiku

- Oni tako divno tretiraju žene, daju komplimente, dodiruju... Uz njih se osjećate kao prava žena. Ne smeta mi što im plaćam pića i večere ako provedu s mnom noć. 

Razvedena, s dva odrasla sina, ona objašnjava kako muškarci njene dobi nisu "poželjan materijal" ne zato što bi bili loši ljubavnici, već zato što oni samo "žele novu ženu". Njoj je dosadilo biti netko tko samo kuha i sprema drugome, to ionako čini za sebe, ona želi seks i romantiku, nježnost.

Prostitucija Prostitucija Life Glavni svodnici Balkana: Žrtve su im siromašne žene

Za druge, ovakvi su dogovori ipak nešto negativniji. Naime, čak i ako novac nije uključen, ova vrsta ponašanja narušava mir u lokalnim 

Neznanje, nezainteresiranost i nedostatak brige za siromaštvo i manjak izbora koji karakterizira život muškaraca koji služe kao žigoli rezultira time da žene često romantiziraju svoje postupke. U stvarnosti život tih muškaraca nije puno drugačiji od žena koje se u siromaštvu i bijedi odlučuju na prostituciju. 

Fotografije iz filma Heading South | Author: screenshot/youtube screenshot/youtube
Za sve priče o romantici, jezik seksualnog turizma poprilično je jednostavan, na Jamajci se muškarci u tom poslu nazivaju "beach boys" ili "rastatutes". Žene koje traže njihove usluge muškarci nazivaju "bocama mlijeka", djelomično zbog njihove blijede puti, a djelomično jer ih se gleda kao na nešto što treba "napuniti".

No, u cijeloj priči nisu samo bjelkinje. Primjerice, bogate starije Japanke slične usluge traže na Baliju, gdje plaćaju lokalnim mladićima za seks.

"Ne puštam te dok tri puta ne svršiš"

Među klijenticama su ponekad i žene koje su u braku, no muž više nije zainteresiran za njih ili i sam ima ljubavnice. Jedan od "dečki s plaže" objasnio je točno što te klijentice žele i kako im on pruža zadovoljstvo.

Jedna od najčešćih fantazija žena je da se njima dominira, tek manji dio njih voli suprotno. Zbog toga radim lagano vezivanje i ponašam se s njima kao Christian Grey - ali bez udaraca.

Ilustracija seksi scene Tranzicijska stvarnost Kultura Ispovijest hrvatskog žigola: "Ljubi me tu, majmune!"

Kao najbolju predigru navodi šaputanje toga što će im raditi kasnije za večerom, uz čašu vina u punom restoranu. Dodiri ispod stola po koljenima, poljupci u vrat i strastveni "napad" u liftu koji se svaki trenutak može otvoriti nešto je što će većinu uzbuditi. 

Najbolja prijetnja koju im u seksu govorim je da ih neću pustiti iz njega dok tri puta ne svrše, a da imam vremena napretek. Važno je da one budu potpuno opuštene i u svom svijetu fantazija, to je najbolji seks za svaku ženu. 

 

 

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar hircus
    hircus 12:44 17.Studeni 2017.

    meni mogu platiti i manje,meni taj oralni posao pričinjava užitak.

  • CICA 19:38 16.Studeni 2017.

    i kod mene dobijes dve za jednu cjenu - ja cu mamu i njenu cerku preko 18 godina za iste pare

  • srceplavo 13:21 16.Studeni 2017.

    kaj got....tolike novce davati, a ja obožavam oralni sex, žene....ližem zabadava.....!!!!