Life
14817 prikaza

Žena ministra: "Odje****, plaćam veći porez od vas"

Glumica Louise Linton
Reuters/Pixsell
Žena američkog ministra Stevea Mnuchina ispala je idiot na društvenim mrežama, prije svega neukusnim hvaljenjem, a poslije odgovorom kritičarima

Louise Linton, supruga američkog ministra financija Stevea Mnuchina, našla se u središtu pozornosti izazivajući bijes i ogorčenje američke javnosti.

Louise je glumica i model rođena u škotskom Edinburghu, a za Mnuchina se udala ovog lipnja organiziravši ekstravagantnu ceremoniju.

Glumica Louise Linton | Author: PA/Pixsell PA/Pixsell
No, pažnju javnosti nije privukla svojih poslovnih pothvatima, već fotografijom koju je objavila na svom Instagram profilu, a prikazuje nju i supruga kako izlaze iz vladina zrakoplova s opisom "Odličan dnevni bijeg u Kentucky".

Osim toga, kao hashtagove je, poprilično neukusno i plitko, navela dizajnerske predmete koje ima na fotografiji - Tom Fordove sunčane naočale, Roland Mouret hlače, Valentino cipele i Hermes maramu.

Glumica Louise Linton | Author: PA/Pixsell PA/Pixsell
Na to joj je jedna komentatorica napisala: "Molim te, nemoj označavati svoju Hermes maramu, to je tako neukusno", dok je druga istaknula "drago mi je da smo mogli platiti tvoje malo putovanje".

Posljednji je komentar po svemu sudeći iznervirao Linton, koja je odgovorila: 

"@jennimiller29 slatko! :* Aw! Jesi li mislila da je riječ o privatnom putu? Neodoljivo! Misliš li da je američka vlada platila naš medeni mjesec ili osobna putovanja? Lololol.
Jesi li pridonijela američkoj ekonomiji više od mene i mog muža? Bilo kroz poreze u svojoj plaći ili u osobnoj žrtvi svojoj domovini? Prilično sam sigurna da smo platili više poreza spram našeg "putovanja" nego ti.Poprilično sam sigurna da je količina žrtve koju mi svake godine pružamo puno veća od onog što bi ti bila voljna žrtvovati da imaš taj izbor. Neodoljivo si van stvarnosti. Hvala ti na tvom pasivno agresivno zločestom komentaru.
Tvoja djeca izgledaju jako slatko. Tvoj život život izgleda slatko. Znam da si ljuta, no duboko u sebi si draga, kao i ja. Slanje pasivno-agresivnih Instagram komentara neće tvoj život učiniti boljim. Možda bi lijepa poruka, neka puna mudrosti i humanosti bila bolja. Imaj ugodnu večer. Odmori malo i pogledaj novu epizodu Igre prijestolja. Odlična je!

Status Louise Linton na Instagramu | Author: Instagram Instagram

Nedugo nakon, izazvala je lavinu negativnih komentara te učinila svoj profil privatnim i maknula sliku.

Jedna od zanimljivijih reakcija bila je i ona koja je Linton predstavila kao Mariju Antoanetu modernog doba.

No, fotografija kraj aviona i naknadni komentar nisu prvi put da je Linton izazvala kontroverze.

Linton je rođena u Edinburghu te je vikende provodila u dvorcu Melville Castle Dalkeith. U intervjuu iz 2015 s Daily Recordsom o imanju je rekla "Dvorac je definitivni uklet i brojni ljudi s tvrdili kako su tamo vidjeli duha".

Škotski dvorac  Melville Castle Dalkeith | Author: Wikimedia Commons Wikimedia Commons
Glumom se počela profesionalno baviti 2006., a prije toga se pojavila na TV-u u reality showu "Hopelessly Rich" koji nije stekao osobitu popularnost te je brzo ugašen.

Pojavila se u epizodnim ulogama seriji CSI :NY i Cold Case, a 2016. je glumila u filmu Intruder.

Supruga je navodno upoznala preko zajedničkih prijatelja.

Louise Linton | Author: Press Association/PIXSELL Press Association/PIXSELL
U kontroverznim memoarima koje je objavila 2016. pisala je o vremenu koje je provela volontirajući u Zambiji kao tinejdžerka, opisavši sebe kao "mršavog bijelog muzungua s dugom anđeoskom kosom koji je bio anomalija u najcrnijoj Africi". Osim toga, zemlju je opisala kao "divlju".

Zambijsko veleposlanstvo u Londonu je reagiralo, navodeći da je zemlja mirna i prijateljska. Linton se kasnije ispričala na Twitteru, a njena je knjiga povučena s tržišta.

Do vremena proglašenja njemnoh supruga dijelom vlade, par je bio zaručen. Njihovo je vjenčanje vodio potpredsjednik Mike Pence.

Na svečanost su došli Donald i Melania, kao i drugi članovi elite Wall Streeta.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.