Life
2972 prikaza

Žena Lennonovog ubojice: Znala sam da će ga moj muž ubiti

John Lennon potpisuje knjigu Davidu Chapmanu nekoliko sati prije ubojstva
Wikipedia
Svih je ovih godina ostala njegova najveća podrška, žena poznata pod nazivom supruga ubojice Johna Lennona

Čovjek koji je ubio Johna Lennona rekao je svojoj supruzi čak dva mjeseca ranije kako planira ubiti slavnog člana Beatlesa. Gloria Hiroko Chapman, rekla je kako je njezin suprug počeo planirati ubojstvo nakon što se vratio sa svog putovanja u New York na Havaje, te 1980. godine. 

"Došao je doma preplašen i rekao mi kako će postati slavan tako što će ubiti Lennona. No rekao mi je kako ga je moja ljubav spasila", rekla je 67-godišnja Hiroko. 

Njegova supruga pak tvrdi kako nije ni pomislila da je sada 63-godišnji Mark David Chapman na misiji tog planiranog ubojstva kada se nakon dva mjeseca vratio u New York. 

Gloria Chapman, supruga ubojice Johna Lennona, Davida Chapmana | Author: YouTube YouTube

"Jedini razlog zašto sam bila ok s tim putovanjem je zato jer mi je rekao kako mora odrasti i kao osoba i kao suprug i trebalo mu je vremena da razmisli o svom životu. Želio je da ja malo budem sama kako bi mogli imati dug i sretan brak", rekla je. 

Lagao joj je i da se riješio pištolja. 

"Rekao mi je da ga je bacio u ocean. I ja sam mu povjerovala", rekla je. 

Saslušanje o njegovom mogućem izlasku iz zatvora trebalo bi se održati 10. kolovoza. Tada 40-godišnji John Lennon iskrvario je do smrti i preminuo u zagrljaju svoje supruge Yoko Ono, piše New York Post. 

John Lennon i Yoko Ono | Author: Wikipedia Wikipedia

Chapmanova supruga i dalje mu je odana i religiozna, te je ostala podrška svom suprugu svih 38 godina koliko je u zatvoru. I ne planira ga nikad napustiti. Dozvoljeno im je da 44 sata godišnje provedu zajedno. Ona će reći kako tada uživaju i rade pizzu, gledaju Kolo sreće i vode ljubav u karavanu u okrugu zatvora Wende Correctional Facility u Aldenu, New York.

No kaže kako se njezin život promijenio iz temelja nakon 8. prosinca 1980. godine, dana kada je njezin suprug ubio Lennona. 

"Tada sam postala gđa David Chapman, supruga ubojice koji ne samo da je ubio čovjek već je ubio čovjeka poznatog diljem svijeta kojeg su voljeli i obožavali milijuni ljudi", naglašava Hiroko. 

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Hollysanna
    Hollysanna 02:05 06.Kolovoz 2018.

    Dobrodošli na najbolju stranicu sex dating ==>> Sexydrom.com